幾幾多線足球討論區

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
🇷🇴沉寂一時
赫傑打救🇷🇴球市
自己搞足球學院,赫傑係2009年成立Gheorghe Hagi Football Academy,
同時間成立隊波Viitorul Constanta,而家係呢隊波教練。

小赫傑就係出自老豆學院,仲有去左白禮頓Baluta
Razvan Marin/Florinel Coman都係出自赫傑學院

7月既歐國盃u21
小赫傑,普斯卡斯已成為大國腳
仲有Baluta/Florinel Coman/Andrei Ivan/Radu/Petre/Dragus等緊上位
維托魯干斯坦達好似差少少踢入歐聯
以前玩開fm識得羅馬利亞多d人(e.g. Mutu, Marica, Tamas, Sapuranu, etc.) 而家個隊淨係識puscas, hagi同tatarusanu
puscas係咪帶賓尼雲圖升班果個前鋒
呢個硬係覺得響意甲際遇唔好
今年反而去左雷丁
小赫傑踢完U21傳去歐洲大會
最後去左亨克
亨克唔差啊,有歐戰打
當跳板
🇳🇴 兩大金童
夏蘭特+奧迪加特
睇下未來有冇機搞局
覺得奧迪加特仲有得上位
希望佢加油
呢兩個我覺得係中遊隊先發揮到
始終最睇好你隊烏克蘭

然後土耳其

羅馬尼亞冇點睇過
但睇你分析都唔錯
孫興慜:朝鮮球員動作大不受傷已是收穫,還遭對方罵髒話
2 小時前

韓國在世預賽中客場0-0戰平朝鮮,比賽並無直播畫面。孫興慜接受采訪時表示,朝鮮球員在比賽中動作過大,能夠不受傷結束客場征程已經是收穫。

孫興慜承認本場比賽表現不佳,但是他同時指出朝鮮球員動作過大。 “很遺憾未能取得三分,這場比賽的表現確實不好。儘管感到可惜但是球員們沒有受傷,能夠安全回來就是最大的收穫了。那邊的球員們很敏感,動作也很大。”

孫興慜同時表示,在比賽中還遭到對方球員罵髒話。 “雖然說足球比賽難免會有身體對抗,但不管誰看來都會覺得動作粗魯的場面太多。朝鮮一方的反應太過敏感,也可能是一種策略,但是這樣的情況比其他比賽出現得更多。比起足球,我首先想到的是不要受傷,雖然不能以此為(未能取勝的)藉口,但受傷的風險很大。還經常被對方罵髒話,我不太想記住這些。”

美帝新一代球員
冇乜邊個見得下人
美國打籃球多
足球小眾運動
Soccer or football?
直程失望啦 南泡咁樣跪低
美式足球 棒球仲多
政治波
football and handegg

前有英冠兵拿芳澤稱霸澳職
今有Gary hooper
神鋒
鳯凰一冇🇫🇯球王冇人入波
喱排會講多少少澳職
希望大家忍就下
呢個頂多咪蘇超神鋒,大把英冠神鋒勁過佢
不過拿方祖撈得掂,佢都應該冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞