(會計撚)qp 放榜討論

102 回覆
0 Like 0 Dislike
ma fail
md fail
預左

狂溫pastpaper點知中撚哂伏

又要考過D
md fail
預左

全部抄pastpaper 答案pass左
又要考過D

25% passing rate

我屌你老母
AD pass晒
又要考過D

我屌你老母

邊度睇passing rate? Search 唔到嘅

Md failed
又要考過D

我屌你老母

Md failed

learning centre noticeboard
AD pass晒

巴打有咩秘訣
AD pass晒

巴打有咩秘訣

其實我都以為自己實炒MD
真心唔知做乜會pass左

MA今次呢份有d好彩
我本來溫緊MD 跟住預番一日去溫多次MA驚唔記得d野
求奇抽左d pastpaper出黎做 跟住屌那星 果份野出既consol題目99%相似
我又咁o岩做過晒 所以先pass到
CD 兩科pass 晒
有無人知Mb core 教得好唔好?
Mc 59%
又要考過D

我屌你老母

Md failed

巴打交流下
AD pass晒

巴打有咩秘訣

其實我都以為自己實炒MD
真心唔知做乜會pass左

MA今次呢份有d好彩
我本來溫緊MD 跟住預番一日去溫多次MA驚唔記得d野
求奇抽左d pastpaper出黎做 跟住屌那星 果份野出既consol題目99%相似
我又咁o岩做過晒 所以先pass到

諗緊報唔報core
Final Examination
43%
Module A (Financial Reporting)
39%
Module B (Corporate Financing)
42%
Module C (Business Assurance)
59%
Module D (Taxation)
25%
請教一下各位前輩
考 hkiaat 個八張 paper 有冇用?

無神神入左去做 audit
仲無神神升左職
但我唔係讀 audit
請教一下各位前輩

仲無神神升左職
但我唔係讀 audit

HKIAAT 唔係低級過QP咩
md fail
預左

全部抄pastpaper 答案pass左

一世做死commercial其實係咪應該慳返唔考??
請教一下各位前輩

仲無神神升左職
但我唔係讀 audit

低過
但我想讀下入門先
最終目標我都唔係攞牌
只係殺到埋黎我點都要識返 d audit 野
MD Fail 左:
請教一下各位前輩

仲無神神升左職
但我唔係讀 audit

低過
但我想讀下入門先
最終目標我都唔係攞牌

其實邊做邊學好似好過用考試嚟學
QP D pass
請教一下各位前輩

仲無神神升左職
但我唔係讀 audit

低過
但我想讀下入門先
最終目標我都唔係攞牌

其實邊做邊學好似好過用考試嚟學

我無神神做左 supervisor 個位
我老闆 (auditor) 話叫我遲下睇住d 人做
做完我睇左先比佢
簡單黎講即係叫我把關
但我只係做左一年 audit report
雖然都幾熟手
所以而家諗緊要進修下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞