【抗爭新手請入】葉寶琳,陳景輝,林輝:雨傘時期消耗民氣嘅左膠

680 回覆
1400 Like 58 Dislike
呢堆過街老鼠 我希望佢地為香港好既話唔該自動收皮
當年雨革搞到咁灰心 就係因為佢地呢班人
肯定係想搞永續社運
陰啲陰啲以好似好民主好氣勢實際係膠既行動來催散運動
最慘佢地有利益集團 多人起大台
有咪夠大聲
當時仲有宜家係日本既糾察長幫手
最仆街係小組討論
分散民聚分散氣勢浪費時間
又得唔到咩實際效果
一定要唔好比佢地陰地掌握運動
唔係既話
你以為流動佔領係失敗?No
呢班撚樣會為呢場運動帶來真正既失敗
當年鄺仔都係佔中糾察依家已經進化成最強support
連登早前都係「兒登」啦
人係會長大嘅
呢3隻仆街冚家產做左膠做到咁出名算唔算事業有成
葉寶琳出左聲明單野唔關佢事
龍和人鏈
升旗人鏈
放差佬入村
升級証明升級冇用
唱歌 拍手

人世都唔會忘記

而家gif 同鄺仔各有各做 唔會屌佢住
希望左膠唔會阻前面啲人做野
咪就係前排6千正評嘅黃g峰囉

當年龍和道同政總 吹大雞 叫人衝
自己企到遠一遠 係大後方
然後衝完 原來乜鳩後續都無
就係叫人 衝 同 衝
衝過班流哂血 爆哂缸 之後再留案底 落哂薄
然後佢就係外國 成個雨傘歸功於佢一人咁

咁嘅人 連登仔可以捧翻上神台
真係人唔笑狗都吠
依條仆街 連做文宣都唔好
佢啲政治理論 根本勁多基本concept都錯

下面實有人屌我分化
但歷史會話你知 佢最終都只會係政棒多過真誠為港
佢根本就目中無人
兒登仔了解下歷史先
佢地9成9係敵人係內鬼
仲有葉景琳葉翠琳
9am渣打花園!!!
聽日行山嘅同我入group!

626領事館馬拉松頻道
https://t.me/seekforg20help

聽日見
遲啲劉馬車跳出黎話反佔中比人屌都有人話唔好分化
2014變今天我就係因為佢地鳩帶領民眾只坐同唱歌
黃之鋒出左獄之後都改變好多
呢班撚樣一定冇變
今次呢三條友無蒲過頭,點分化
重係日本既糾察長
今次運動好彩冇呢條仆街
多謝日本助攻
屌你老母最撚記得香港電視拎唔到牌果次。我同個fd都係人生第一次同去遊行,好地地去到終點啦,果時唔知會做d咩,又唔識個大台。

屌你老母呢幾條左膠係到叫大家坐底小組討論話圍tvb,我同個fd都o撚左

第一次遊行既印象記比呢兩條仆街破壞晒,以為d遊行就係咁撚樣。我真到依家都仲記憶猶新
鄺俊宇都係唔好造神好啲,一造神就on9,唔好再重蹈覆轍

至於兒登,此時此刻、未來都只會繼續係兒登,唔係早前,呢樣可以肯定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞