號召全港中學生參加29/6嘅集會

180 回覆
281 Like 171 Dislike
[深度分析]從警察誓詞看現今警隊
https://lih.kg/1257171
推一推,兄弟爬山相信每個人可以做到既野都唔同,
但係我地既目標係相同 都係為左自己將來,自己下一代
呢一個地方每一個香港人都有份。
希望大家企出黎,盡自己最大既努力,
去守衛自己既香港 呢一個大家都有份既香港。
唔好著校服,著左等同自爆身份
無必要著校服,但支持中學生岀黎,
著校服自爆?
唔好理係邊個個集會先,前果幾次出黎你都識著黑衫黑口罩,就係唔想比人知你係邊個,依家你著校服大大個logo係心口,要起你出黎好易
就算冇比警犬攪
比人影晒相寄去學校都麻煩
遇正奶共教職校長仲可能一個累全校
戇鳩先叫班學生著校服出黎
但如果佢話校服 大部分都係白色/淺色 所以先着白衫?
推咩先
依家推啲中學生去死啊
你膠上腦定鬼?
想嚟支持你哋 不過唔係中學生
著校服好易出事,好多深藍賤種學校會搞d學生
屌你想害死人咩
無任歡迎,希望你著白衫
隔離po已經證實我哋唔係左膠,唔該唔好再誣衊我哋
收皮啦死左膠 抗爭運動唔歡迎你呢班仆街呀
如果有任何一個中學生出事 你同我小心啲
預備定食人血饅頭?
咁你唔好怪我叫啲fd出黎踩你場

明天626需要開會

民主派立法會議員區諾軒,
將在會上動議廢除「海濱送中」議案,
條例以「先訂立後審議」,
將會係6月29日號自動生效,
所以懇請各位不要包圍立法會
轉移去中環愛丁堡廣場
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞