號召全港中學生參加29/6嘅集會

180 回覆
281 Like 171 Dislike
屌你,叫班學生著校服。想佢哋送死?
成串得樓主自己推, 仲推學生送死, DLLM
喺煲底嘅和理非集會,以學生身分製造輿論,依然有憂慮可以著白色t shirt代替
知唔知人地點解戴口罩?
叫人印張身份證貼心口好無?
仆街啦,如果最後有事又被人定性做暴動咁點先?你依家送班學生去死啊!
幫手繼續屌樓主
點解要著校服?係咪想人易d點學生相?
擺明無腦 未去到已經比狗搞死
咪就係,樓主痴撚線
葉寶琳?社運左膠,不了。
佢地想出名掛 叫啲學生著校服去送頭 引起社會關注 低能
佢唔敢出黎覆我地啦
你條撚樣,求震撼畫面就要班細路著晒校服出黎比狗點相?縮番入去啦屌你
學生嘅和理非集會點演變成暴動?現場亦會有人主持住。如果警察真係要搞和理非而且手無寸鐵嘅學生,國際迴響一定更加大
姓葉果位出名社運左膠,而家搞活動點解要中學生先去得?最應該出嚟係班大人呀屌你老母!
仲有啲內容,「市民發表意見、整banner、悼念」我明白大家各有各做,但係可唔可以用下腦先?
唔好同我講咩震撼咩凝聚力,講真要出嚟嘅大家都明白玩法,唔通而家仲走去爭取中間派支持?
定係因為見呢半個月勇武、和理非嗰啲都唔聽你支笛,所以轉頭搞鳩中學生?早排出嚟行都帶晒口罩,盡力保持各位隱藏身份,而家仲叫中學生著校服出嚟,係咪想佢地俾人清算?而家首要目標都未完成,g20都未過,港共蠢蠢欲動,你就叫人同你玩行為藝術?痴咗邊條孖筋?
就算和理非做乜要班學生著校服啊仆街?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞