[有圖][經濟制裁TVB] 廣告商名單整合

294 回覆
569 Like 12 Dislike

Email/inbox/pm佢地!!
直接同商戶溝通會比罷買更加重要
肯參加罷買既人點都唔夠, 加上可能有好多人平時已經無幫襯開以上商戶, 就算連登仔一齊持續罷買3年都未必會對商戶造成明顯影響 更何況影響到TVB
應該比多D時間宣傳 呼籲商戶唔好再落TVB廣告 否則罷買
每期集中杯一個
獅頭嘜有起杜汶澤落廣告
兩難?
好 支持
要全面杯葛係冇可能
所以我地應該殺一警百,係個list 上面抽一兩個可以罷買,收到即時反饋既品牌黎杯葛
d 廣告期一早買咗,應該出個聲明畀個限期佢割蓆
TVB要留客一定要減價
push
要避開晒有啲難
但會試!
我唔想同梁振英同lv,而且佢喺tvb賣廣告都唔等於佢間公司企喺政府果邊
25/6 和理非極致活動:狗屋嘉年華(認真發夢)
https://lih.kg/1253672
慘,原來除左ORAL-B, 我無一樣中
用時段分一下次序好啲 如果逼二揀一 就揀低啲果間
黃金時段果啲好自為之
可唔可以好似689咁開個Facebook page
我幫你推爆佢
叫恥與為伍 一定好多人like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞