[有圖][經濟制裁TVB] 廣告商名單整合

294 回覆
569 Like 12 Dislike
巴打有諗頭

但擔心俾人話打手 可能要有好多唔同品牌牌
Eg罷買M&M其他人就要po麥提莎 吉百利 kinder

同埋第一步係先呼籲佢撤廣告
罷買大家可以按自己能力去做
恥與為伍!
請大家繼續幫手推新po 感激!

【緊急,廣傳】經濟制裁 CCTVB 行動,正式啟動!
https://lih.kg/1256127
可唔可以先搵某一公司發起D活動 比TVB D廣告客戶知到發生緊乜事 唔係純吹無乜作用 如7 1前不幫襯KFC 或反過來 7 1前 萬人穿黑衫KFC 一人一T9 塞爆佢 聲明呢個活動係反TVB落廣告 等KFC知道如果繼續係CCTVB落廣告 呢班買T9既客戶就會流失 最好有D 把打DIY 個反CCTVB KFC ICON 向KFC店員展示 再買T9
新po已有行動
Push
Push Push
巴打好波
一齊再唔睇TVB劇集、唔好討論TVB的節目,己經幫到好多,香港人加油一去齊G20領事館請願!!慳番樓主D心血!
Push
唔好唔記得tvb
[求FACT CHECK] Expedia抽起左TVB廣告!?
https://lih.kg/1261638
有冇相關公司email, 方便各位做野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞