老豆屙唔出尿,有無泌尿科醫生介紹?

59 回覆
0 Like 1 Dislike
佢屙尿痛唔痛,會唔會窒下窒下,滴滴仔,水流好弱?會唔會覺得成日好急?有冇血,會唔會好濁?有冇發燒?

前半都中問緊有冇血尿濁唔濁,我諗冇嘅。個問題持續左好耐,見佢都精神,應該冇發燒

佢話冇血唔濁
佢屙尿痛唔痛,會唔會窒下窒下,滴滴仔,水流好弱?會唔會覺得成日好急?有冇血,會唔會好濁?有冇發燒?

前半都中問緊有冇血尿濁唔濁,我諗冇嘅。個問題持續左好耐,見佢都精神,應該冇發燒

佢話冇血唔濁

咁應該小事, 不過都係要去睇睇
http://www.hongkongdoctorlist.com/dr-lee-chan-wing-francis/prod_232.html

我老豆睇佢, 住院手術醫生費駛左三十幾萬, 冇買保險, 全部靠食穀種

三十幾萬咩病咩手術??

就係膀胱癌, 要整個膀胱切除, 係肚皮開左個造口排尿, 係嘉諾撒做, 住左十六日, total 埋單三十幾萬

我仲要隔幾日就幫佢換尿袋, 佢訓著左就幫佢放尿

辛苦巴打了我希望老豆老母健健康康
http://www.hongkongdoctorlist.com/dr-lee-chan-wing-francis/prod_232.html

我老豆睇佢, 住院手術醫生費駛左三十幾萬, 冇買保險, 全部靠食穀種

三十幾萬咩病咩手術??

就係膀胱癌, 要整個膀胱切除, 係肚皮開左個造口排尿, 係嘉諾撒做, 住左十六日, total 埋單三十幾萬

你仲係十八廿二, 兩老仲係四五十幾, 未有咩感覺, 當兩老到六十, 危機感就開始黎, 而家我就係開始經歷緊呢樣野.....

三十幾萬咩病咩手術??

你仲係十八廿二, 兩老仲係四五十幾, 未有咩感覺, 當兩老到六十, 危機感就開始黎, 而家我就係開始經歷緊呢樣野.....

係,真係好少諗咁遠,佢哋都係一味叫我讀好啲書唔好咁多事不過如果係大病,可以話黎就黎家嘛

三十幾萬咩病咩手術??

係,真係好少諗咁遠,佢哋都係一味叫我讀好啲書唔好咁多事不過如果係大病,可以話黎就黎家嘛

我寧願佢地, 一係冇事, 一係就暈一暈就去左, 乾手淨腳, 最怕係又未死得, 但冇晒自理能力, 佢自己又辛苦, 照顧佢嘅又辛苦......

佢話冇血唔濁

如果又唔痛又唔濁又冇血又冇發燒,聽落唔似係結石,尿道感染或者前列腺增生。聽落比較大機會係前列腺增生,上咗年紀嘅男人幾乎都有,只係程度嘅分別。當然都有可能唔好彩係前列腺癌。膀胱癌都有可能,但機會細d,因為通常都係屙血尿。
最好都係睇下醫生

我唔知你話d尿臭即係點
補充一點, 睇唔到尿有紅唔代表真係冇血, 只係紅血球唔夠多, 肉眼睇唔到, 但一驗尿係顯微鏡就會check 到, 尿液有紅血球一定係唔正常, 如果去到肉眼都見紅而且屙尿好順暢又唔痛的話, 多數係cancer
巴打睇咗幾錢啊, 開藥你食? 我見評價有好有唔好, 唔知去唔去睇好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞