老豆屙唔出尿,有無泌尿科醫生介紹?

59 回覆
0 Like 1 Dislike
老豆五十歲數,有呢個問題半年,成日都去廁所但係屙少少就屙唔出,啲尿好臭。上網睇可能係前列腺炎,膀胱炎,仲睇到可能係癌症
如果一直唔理會唔會好大鑊? 可唔可以醫斷尿頻尿臭?因為真係好臭
生腎石炸?
佢係無尿柯定有尿但柯唔出先
快d帶佢睇醫生啦仲問
尿臭最簡單 飲多啲水啦
如果唔飲水又茶煙酒 睇幾多醫生都無用
尖沙咀仁安/大圍仁安醫院 馮達洲 berry fung
的確係好大獲,盡早求醫
生腎石炸?
佢係無尿柯定有尿但柯唔出先

有時聽到屙好大戳,有時屙兩野就無,企左起到
我老豆幾年前都係咁,但我地成家無人知
直到有一日無啦啦打黎話入左醫院
跟住先知佢成年都屙尿屙唔太到
原來係前列腺癌
手術都排左好耐

快d帶佢睇醫生,去普通政府診所,好快就轉介專科
不過如果有錢/有買保險當然即刻去私家醫院
尿臭最簡單 飲多啲水啦
如果唔飲水又茶煙酒 睇幾多醫生都無用

唔煙唔酒
我老豆幾年前都係咁,但我地成家無人知
直到有一日無啦啦打黎話入左醫院
跟住先知佢成年都屙尿屙唔太到
原來係前列腺癌
手術都排左好耐

快d帶佢睇醫生,去普通政府診所,好快就轉介專科
不過如果有錢/有買保險當然即刻去私家醫院

好多男人上左年紀都有BPH 你可以search黎睇下咩黎 睇醫生食藥就無事
好多男人上左年紀都有BPH 你可以search黎睇下咩黎 睇醫生食藥就無事

BPH同前列腺癌啲症狀一模一樣 係咪去驗血好啲?

邊樣都好都要去睇醫生啦

邊樣都好都要去睇醫生啦

唔洗咁擔心住既
我老豆好要面,咁我又女,點叫佢去睇醫生好,唔想尷尬
岑定平 john shum

你係絲? 點知佢屙唔出尿
唔好睇浸會咩某醫生, 你search下就知

借D依同佢講話聽到朋友老豆去唔到廁所囉

你係絲? 點知佢屙唔出尿

聽到
同你阿媽講 叫阿媽開口囉
http://www.seedoctor.com.hk/dr_detail-1.asp?dr_doctor=3239

旺角姚添福醫生,呢個老醫生來,好Nice 有經驗,網上評價都好好。
之前我懷疑自己長期坐係到玩電腦,搞到有前列線炎尿頻
跟住去睇佢,佢解釋得好詳細,講左好耐,仲講到講到噴口水
後尾如佢所講我真係冇事

醫好左你前列腺炎? 收得貴唔貴啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞