老豆屙唔出尿,有無泌尿科醫生介紹?

59 回覆
0 Like 1 Dislike
尖沙咀仁安/大圍仁安醫院 馮達洲 berry fung

千祈唔好睇呢個庸醫,梁智鴻幾好
我啊爸之前都係咁
去咗公院照 原來係前列腺腫大
做咗個小手術就無事啦
真係唔明點解唔睇醫生
上來開post問
真係唔明點解唔睇醫生
上來開post問

人哋咪就係想睇醫生,先上嚟叫你地介紹
我老豆好要面,咁我又女,點叫佢去睇醫生好,唔想尷尬

屌 佢係你呀爸怕咩

覺得尷尬>老豆身體有事

ok
熱氣,飲多啲水
去街症 街症寫紙 轉你入醫院

有錢有保險 直去私家

唔好拖
尖沙咀仁安/大圍仁安醫院 馮達洲 berry fung

唔好睇佢 睇症是鳩但勁求其
郭天福幾好
阿媽同佢講左 佢話覺得冇野 只係成日急尿喎 不過我明明見到佢屙唔出或者屙得好少 咁佢依家唔係好肯睇醫生 我係咪要恐嚇佢話會生cancer?
佢冇買保險 係咪應該去左普通科先?

唔好嘥時間,直接睇專科

是的
好難叫個大男人直視條撚有事嘅
俾著我都可能話 屌冇事嘅 咁啦
你直接幫佢book時間陪埋佢去睇好過

是的

hi ben
屙尿會痛同屙得唔順, 似係腎石或者前列腺增生, 呢d 都算小事, 做微創搞得掂

如果係無痛血尿就小心, 好大機會係膀胱癌, 我老豆就係中呢樣, 結果要割走膀胱, 整左個造口排尿, 要戴尿袋直到百年歸老...

利申: 老豆70, 我35
佢屙尿痛唔痛,會唔會窒下窒下,滴滴仔,水流好弱?會唔會覺得成日好急?有冇血,會唔會好濁?有冇發燒?
屙尿會痛同屙得唔順, 似係腎石或者前列腺增生, 呢d 都算小事, 做微創搞得掂

如果係無痛血尿就小心, 好大機會係膀胱癌, 我老豆就係中呢樣, 結果要割走膀胱, 整左個造口排尿, 要戴尿袋直到百年歸老...

利申: 老豆70, 我35

我唔知係咪血尿,但應該冇咁大獲,我老豆如果去到咁就自己出聲啦
佢係屙得唔順,上網睇好多人都係前列腺炎,我先循呢個方向睇下普通科,至少要確定唔係cancer,如果可以食藥搞掂埋成日急尿嘅問題就更好
http://www.hongkongdoctorlist.com/dr-lee-chan-wing-francis/prod_232.html

我老豆睇佢, 住院手術醫生費駛左三十幾萬, 冇買保險, 全部靠食穀種

是的

hi ben

認錯人?
http://www.hongkongdoctorlist.com/dr-lee-chan-wing-francis/prod_232.html

我老豆睇佢, 住院手術醫生費駛左三十幾萬, 冇買保險, 全部靠食穀種

三十幾萬咩病咩手術??

三十幾萬咩病咩手術??

就係膀胱癌, 要整個膀胱切除, 係肚皮開左個造口排尿, 係嘉諾撒做, 住左十六日, total 埋單三十幾萬
佢屙尿痛唔痛,會唔會窒下窒下,滴滴仔,水流好弱?會唔會覺得成日好急?有冇血,會唔會好濁?有冇發燒?

前半都中問緊有冇血尿濁唔濁,我諗冇嘅。個問題持續左好耐,見佢都精神,應該冇發燒

三十幾萬咩病咩手術??

就係膀胱癌, 要整個膀胱切除, 係肚皮開左個造口排尿, 係嘉諾撒做, 住左十六日, total 埋單三十幾萬

三十幾萬咩病咩手術??

我仲要隔幾日就幫佢換尿袋, 佢訓著左就幫佢放尿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞