假如628各地報紙都見到公開信?

901 回覆
2646 Like 13 Dislike
Push
Push
推!
得錢幫到手

https://www.shinbun-navi.com/zenkoku/asahi.html
參考返
200萬人每人出1.5蚊就可以登全版廣告

G20響大阪搞,淨係登大阪都ok,每人只需5毫
謝謝巴打,其實我唔擔心集資唔到,只係無人有眾籌經驗。有巴絲提過用有公信力及搞唔成會退回款項嘅眾籌網,但至少需7個工作天。

我亦無可能叫任何一人代為收集款項,太危險要負法律責任。總不能為做一件幫助義士嘅行動,最後卻害到另一個有心義士。
推呀!!!

進行成點?
pish
我係樓主,謝謝各位巴絲。

其實我唔擔心集資唔到,只係無人有眾籌經驗。有巴絲提過用有公信力及搞唔成會退回款項嘅眾籌網,但至少需7個工作天。

我亦無可能叫任何一人代為收集款項,太危險要負法律責任。總不能為做一件幫助義士嘅行動,最後卻害到另一個有心義士。
現在行動組想接觸某些可能願意資助的支持者,看看會否捐助。另外,我本人也提議可否退一步向NYT或其他大報編輯投稿公開信,看願不願意刊登,首選曾經報導有關返送中新聞的報紙。

很抱歉這麼遲才想到這個行動。
其實行動組已經寫好2篇公開信及有心巴打GSTQ亦幫手寫咗一封。

我看可否轉貼俾大家睇睇。
無人有眾籌經驗。有巴絲提過用有公信力及搞唔成會退回款項嘅眾籌網,但至少需7個工作天。

登報只係做到個formal image但應該做唔到廣傳嘅效果
如果可以做到埋google ads同facebook ads會唔會更有效?有無做開廣告嘅知道google同facebook會唔會接?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞