連登有冇人玩搖搖?

146 回覆
3 Like 2 Dislike
push
聽日兩點 旺角京士柏公園有聚會 歡迎參與

今日行過見到買左 雖然無特別撐唔撐hk制造 信心亦未好保證到 但睇落好有heart 仲要有埋hk制造皮帶 買完真係想當裝飾 唔敢拎起玩

今日行過見到買左 雖然無特別撐唔撐hk制造 信心亦未好保證到 但睇落好有heart 仲要有埋hk制造皮帶 買完真係想當裝飾 唔敢拎起玩

個搖搖扣真係好撚靚,人手整想買多個都無
BTW你聽日出唔出你一齊交流下

sor唔得閒 我先加入左個telegram先
舞動超速龍球 接受新的戰鬥
種種花式超速穿梭於你我左右
有興趣入呢個 新開
https://t.me/joinchat/AAAAAEHcPhrDLGF_RwcHzw
定期會有聚會

sor唔得閒 我先加入左個telegram先

都想買返假膠yo係屋企練
之前用陽光係咁跌
想問有咩好介紹同幾錢
淨係識得用白電油洗啤釣
其他入面啲膠咩都唔識整同改
以前有隻raider都唔敢壓佢
push
有興趣入呢個 新開
https://t.me/joinchat/AAAAAEHcPhrDLGF_RwcHzw
定期會有聚會

頭先搵返粒舊野
push$

之前無聊toys r us 買既,點解好似轉得好短時間,明明好撚大力扔,細細個就聽過butterfly 仲諗住無勁野
邊到有得買搖搖?speedaholic幾錢個左右?
好耐無玩?
好耐無玩?

140定120,唔記得, ig search yoyowarehouse
好耐無玩?

140定120,唔記得, ig search yoyowarehouse

之前無聊toys r us 買既,點解好似轉得好短時間,明明好撚大力扔,細細個就聽過butterfly 仲諗住無勁野

斗斗城啲搖搖買返嚟要整色整水先好玩,轉得耐係睇幾方面,搖搖外型設計,軸承品質同保養,當然拋出去個下嘅技術都有影響 等等。你可以玩下啲新手花式先再慢慢入坑,買其他搖搖或配件。
仲有無得入group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞