換電話 v20定 mate9好?

106 回覆
8 Like 6 Dislike
之前用v10 又係燒底燒 換左冇事 點知跌左落水都係壞左 換左v20 暫時感覺良好 個指紋快左 d電都算襟用 一日換一次電only(成日撳) 影相快左靚左 同埋要有得換電基本上係冇得揀
LG 不了 大陸機

百佬X B2 1499
如果真係咁既咁mate9不了
多謝巴打意見,而家唯有用個尿袋吊住部htc命先
好多人對大陸牌子有偏見

呢D野你自己去試機啦

手機最緊要岩用唔係貴就係好

大把港女買部IPHONE都係打出打入

我就投MATE9 我唔打機最緊要大電

影相就V20

岩啊,有個女同事用iPhone down電筒apps開電筒
直接V20啦 冇咩好諗
mate 9
好多人對大陸牌子有偏見

呢D野你自己去試機啦

手機最緊要岩用唔係貴就係好

大把港女買部IPHONE都係打出打入

我就投MATE9 我唔打機最緊要大電

影相就V20

咁好多人都對LG有偏見啦
如果真係咁既咁mate9不了
多謝巴打意見,而家唯有用個尿袋吊住部htc命先

mate9 順就順在強制關閉程式後台運行,所以whatsapp會delay mail個D都會。但有人解決到有人整黎整去都唔得。
用緊v20 基本上冇咩問題 我可以用到一日先差電

如果的係你既就等多幾日出Nokia
你而家換機一定最尷尬,捱到就捱耐D到3,4月,到時唔岩新款買舊又平D
我都驚會燒
但之前用過v10又無事
我好少打機部機好少熱唔知關唔關事
而家用緊v20
覺得ok
唔打機我用到一日
係whatsapp 多.同聽歌(唔睇片)
撐到三月中先換,唔知到時會劈價劈成點呢
v20真係咁差
利申:v20水貨用家

倒水真係好明顯

大專生用,moderate use 唔打機,睇YouTube ,上網,OGyoutube 聽歌
基本上日差,剩30-40%到,有時10%以下
如果剩上網,可能剩更多
如果用8核A53個群中國機比,係倒倒地女,但唔覺特別唔耐用
V20有朋友前日公司Annual抽中, 全新行貨3800蚊放你要唔要
多謝咁多位巴打意見
睇左好多資料都覺得mate9似乎略勝一籌,
就算big brother watching you ,自己又唔係咩天地會成員,有咩好怕?
岩岩去垃圾sun mobile睇過佢地冇賣mate9,
想問下巴打邊間公司有得上台換呢部機?

你食屎啦
LG垃圾貨
v20唔係爆炸咩?
LG垃圾機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞