換電話 v20定 mate9好?

106 回覆
8 Like 6 Dislike
自己HTC One(3年) => HTC butterfly3日水(1年)
主要都係返工放工上網睇小說咁 少打機
而家唔想再捱垃圾HTC倒水電
又咁岩完約想上台/續約換機(用緊sun mobile)
睇岩左呢兩部機
見好多人都屌lg v10 g4燒底板
唔知v20會唔會都有咁既情況?
mate9就偏貴 d人話大陸機唔值

定係巴打有其他推介?
唔想倒水電就唔好買lg
mate9 好 lg送俾我都唔會要 就係之前部v10令到我轉會
Mate 9 一票
正皮 =mate9
自己HTC One(3年) => HTC butterfly3日水(1年)
睇岩左呢兩部機

定係巴打有其他推介?

燒底板係S808問題
咁多隱性支那機打手
買LG都唔買老解支那機啦
支那機講明有後門都有香港人支持
v20真係咁差
利申:v20水貨用家
v20真係咁差
利申:v20水貨用家

燒底板有陰影
mate9 6+128
一部唔知會唔會燒,另一部就一定watching you
咖哩味嘅屎同屎味咖哩二選一
多謝咁多位巴打意見
睇左好多資料都覺得mate9似乎略勝一籌,
就算big brother watching you ,自己又唔係咩天地會成員,有咩好怕?
岩岩去垃圾sun mobile睇過佢地冇賣mate9,
想問下巴打邊間公司有得上台換呢部機?
睇岩左呢兩部機

定係巴打有其他推介?

燒底板係S808問題

咁v20冇事?
有冇多d用家可以分享下
其實心入面都有少少抗拒支爆機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞