【 突發】第四波炮轟!620政府死線!鄭若驊,我要你全家失去加籍,共享大灣區榮耀!

3235 回覆
10610 Like 13 Dislike
PISHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!
一個都不能小
Btw 巴打驚唔驚人身安全受威脅 俾狗收押
記得搵親人做好相關準備
好撚勁 香港人
勁到痴線
除咗班高官另外班做幫兇嘅普通公務員都要祭旗
Pushhhh
推呀
攬炒巴!!!
if we burn, you burn with us
支持
李家超同盧偉聰已經多次表示警方係採用用適合嘅武力
當日真正嘅警察只係齋濫權、亂查身分證同埋態度鳩
係無乜使用武力嘅,
已經比鄺神同守護神基基收服左,變番好孩子
但之後有一小部分
有組織、有部署、有武器
但完全無任何身分證明嘅黑衫人
出現襲擊眼前見嘅任何人
包括
襲擊齋坐係花槽旁邊乘涼嘅外藉人士
突然襲擊拎住箱水行過嘅市民
猛烈咁偷襲企係原地無任何行動嘅遊行人士
明顯、有意識及有目的咁襲擊各國記者
甚至襲擊救護人員及設施,上救護車搶犯

警察方面無承認同解釋過呢批人係咩一回事,
香港市民一直咁相信香港警察嘅辦事能力,
佢地可以係咁多間醫院咁多病人裡面
短時間內明確咁知道該人士傷勢點樣
係邊間醫院邊個病房邊個床位指名道姓地拘捕,
但完全無任何辦法去查明呢批襲擊市民、記者及救護人員嘅黑衫武裝部隊係警隊咩部門同職位,
甚至該人士嘅身分都無法確認,
李家超發盧偉聰已經多次咁強調佢地嘅武力係合理嘅,意思即係呢一少部分使用過分武力又無任何身分識別嘅武裝組織並不屬於香港警方嘅,
而呢批武裝人士係香港特區警察無辦法掌握到任何關於佢地嘅資料

作為愛國愛黨愛法治嘅香港市民,我地真係非常擔心有咁大批不明人士
而香港警察係完全無能力去處理到呢批黑衫嘅武裝份子,
始於香港有咁多不同國家嘅人,
有無辦法將香港警方遇到嘅困難宣揚開去比世界各地嘅有關部門知道,
幫助香港警察可以盡快交出或者查出呢批黑衣暴徒嘅身分及所屬組織,將呢一少部分嘅暴徒繩之於法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞