【 突發】第四波炮轟!620政府死線!鄭若驊,我要你全家失去加籍,共享大灣區榮耀!

3235 回覆
10610 Like 13 Dislike
可唔可以post啲response出黎
我盡力趕起咗個Q&A

==========

Q:我真係好攰,可唔可以放棄?
A:政府用緊拖字訣消磨你意志。我地放棄就會辜負烈士遺願,咬緊牙關,頂埋最後一戰!

Q:政府已經暫緩送中,仲搞咁多野?
點解咁快忘記同放棄失明、昏迷、吐血、被毆打既義士?

忍唔忍心佢地帶住重傷坐十年監?今次放棄救人,下次仲邊有義士願意同你抗爭?

唔係有希望先行出黎,係行出黎先有希望。

Q:點解唔星期日?點解揀21/6升級?
A:星期五立會要審明日大嶼。政府另一政治任務之一。17/6已經遊行過,係時候攻守轉換,盡地一煲。

Q:點解21/6 要同時三罷?
A:只有三罷,大家先可以行出黎支持升級。

Q:621 我真係出唔到黎,可以點做?
A:請廣傳「620死線621升級」俾朋友、泛民。你既share就係拯救香港既關鍵之一。

Q:我係和理非,621升級關唔關我事?
A:關,和理非、勇武就係盾同劍,缺一不可。和理非唔需要衝,但係你可以係後排支援,護住佢地後面,提供物資上前線。

Q:621 7點會唔會太早?
A:請參考612時序。朝早出唔到就下午,下午唔得就夜晚!

Q:點解兵分三路?有無優先順序?
A:首要立會,警總次之,禮賓有餘力再作打算。其他地方由群眾判斷,自行發揮。

====分隔聲明====
政府,我地齊上齊落,620唔撤銷暴動罪名同其他起訴的話,我地有必死決心將明日大嶼同國歌法一併拉落黎!要佢地陪葬!
Push
Push同我地共享支那大灣區榮耀
辛苦巴打
正呀
推呀
未睇都要推左先
你捨得瞓未?
推到班仆街以後唔洗出國
有冇暫時成就分享
推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞