[G20緊急]最大公約數有兩個1.liberate Hong Kong 2.香港落實普選

113 回覆
210 Like 12 Dislike
要求普選係冇問題 唔好忘記2014年我哋本來嘅目標,呢個目標我地未曾拋棄過
噉我明啦
噉文宣要落力將依個字殖入依個字
ok咁除左普選特首以外 係咪其他唔需要處理?
立法會秘書處放棄政治中立
DQ6 功能組別分組點票
選舉委員會政治審查

你估你有冇air time講哂所有野?
唔好咁天真以為仲係2014年
而家HA爆 警察爆 海關爆 連AO都爆
唔好再咁天真以前香港有險可守 面對現實可唔可以?
廉署唔洗搞?海關入境唔洗搞?全部都要搞
但畀美國總統提出訴求一定係將最重要最高層次嘅要求講出嚟
贏左再講
未贏就講係自滿
贏咗再講係慶祝
所以咪democracy for Hong kong囉
利申唔係陳雲教徒但係佢講得出liberate
用意就係任美國演繹 硬則硬 軟則軟
唔係唔比你叫我要真普選 但係多舊魚囉
多舊魚都唔緊要 你係要揀清一色三文魚
放棄海鮮拼盤呢下戇鳩丫嘛
push
push
咁就democracy
Push
陳雲:香港是否得救,是否被林鄭秋後算帳,靠白宮聯署及G20請願。
白宮聯署是打響頭炮,簽名數字不要低得難看啊!
https://petitions.whitehouse.gov/petition/president-trump-please-liberate-hong-kong-communist-chinas-occupation?fbclid=IwAR0073W1w-hIjlTPtOiixjs4tthEHykqRf5VGpl80lKtBs2aDbhrxbJTzDs
=====================================================
我墾求大家 即使去唔到G20
都要一齊去簽呢個聯署!!
如果唔係 美國根本出師無名
幫手推
up
如果侵侵真係用腥港做籌碼我諗習帝即時反面都似到時鎖國一定鎖埋腥港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞