[URGENT] 突擊飲食界功能級別

604 回覆
2159 Like 4 Dislike
我是香港電台記者,好想做多d報導呼籲人報名。可唔可以一齊brainstorm下傾下偈?萬謝!

call我tg
@welovehk9999
我是香港電台記者,好想做多d報導呼籲人報名。可唔可以一齊brainstorm下傾下偈?萬謝!

call我tg
我是香港電台記者,好想做多d報導呼籲人報名。可唔可以一齊brainstorm下傾下偈?你又會唔會去登記?

萬謝!

call我tg
我是香港電台記者,好想做多d報導呼籲人報名。可唔可以一齊brainstorm下傾下偈?你們組唔組得成隊?
萬謝!

call我tg
你老豆會唔會登記?

call我tg

call我tg

call我tg

14/7 已獲不反對通知書
http://lih.kg/dgrcBT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
推返,要獻世派血債票償

利申:批發及零售界選民
Hkrma你要有實體舖先可以登記
我係港九粉麵總商會會員所以直入批發及零售
Push
之前有線教人做體育界選民好似易啲喎
Push
PUSH
推到廿蚊張仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞