[URGENT] 突擊飲食界功能級別

604 回覆
2159 Like 4 Dislike
街市賣菜賣豬肉得唔得
可唔可以整個幫襯list鼓勵小商店/茶記等登記做飲食界選民?
小店老闆已登記

另外如果係FB page sd msg宣揚
先打個簡短信息

E.g. 請問係咪(店鋪名)既東主?
或者求奇問條問題

唔係好易會去左spam
1/2000

1/100000
緊係功能票有用過超區啦
介唔介意分享下嗰個名單出嚟
要廿蚊張留係屋企免費瞓
https://docs.google.com/document/d/1S47jeHIHVTnoR-a7e34f8q9ng8wtAv3JrmuunCR8yy8/edit?usp=sharing

以上喺一班(我搵到)612有休市既良心食肆.

Bold咗嘅喺, 我已經send過. 有tick嘅食肆回覆咗會認真考慮/填form既嘅.

如果舖頭有"<3" 既話, 佢地有幫手宣傳 (如有種選民).

未bold姐喺我未問 - 可以幫幫手 (如果問咗 唔該講返比我聽, 避免重複. 同樣, 如果佢哋同意登記嘅話, 講返聲 方便做紀錄). 如果可以落街問/宣傳就更好啦!

如果大家有自己嘅名單, 可以share出嚟, 大家分工!
push
我每次message十幾二十嗰之後就會比Facebook block幾嗰仲. 你竟然一搞就搞掂! 太厲害鳥.

等你嗰核對過既list.
唔會亂入茶餐廳個啲啦
去下小店 飲品店 樓上cafe都可以既
我相信高投票率對佢地都係不利
有無巴絲一齊幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞