啱啱發現被帽,po上黎會唔會有巴打幫手

303 回覆
20 Like 114 Dislike

樓主就係裡面條MK仔?小朋友齊打交啊?
周街都係啦樓豬

樓主就係裡面條MK仔?小朋友齊打交啊?

間接借刀
哥仔,你出post要人幫,前文後理交代下好喔,打個故真係咁難?老馮呀?唔嗲唔吊好撚好玩?你問清楚自己想點先啦好嘛?
btw 咪比我估中你比條女禁實左
帽人死全家

我其實好愛條女 唔想搞到佢
但條厹真係好乞我憎
識佢嘅幫下手就好

你無撚病呀
2個都有錯淨係懶撚哂落條仔度
抵你被
算啦sam仔
屌過咪算囉,好黎好去
一係你就私了,依家擺上黎人地咪一樣風流快活
算啦sam仔
屌過咪算囉,好黎好去
一係你就私了,依家擺上黎人地咪一樣風流快活

唔放上嚟一個唔覺意有巴打埋單點算
真定假 如果假嘅佢地咪好無辜
樓主人呢?開完post就消失?
條女唔靚咩 我覺幾正 好想有呢d 女朋友
實日日屌
兩個都有責任既,雙向的。
巴打努力賺錢為未來享受下,分散下注意先,第時另一個緣分會更好添
兩個都有責任既,雙向的。
巴打努力賺錢為未來享受下,分散下注意先,第時另一個緣分會更好添

個一男一女
俾人反起底就笠水?

有人話樓主都溝過其他女就唔見左人
留名跟進
護眼post
事主出嚟講返成件事啦,有人話係你有第三者先,究竟點?

話事主有第三者嗰位巴打,出嚟講多d
事主出嚟講返成件事啦,有人話係你有第三者先,究竟點?

話事主有第三者嗰位巴打,出嚟講多d

小二花生
其實有冇人諗過樓豬先係比帽人戴嗰個 然後扮戴帽令正印男友知自己戴帽 繼而令人地男女朋友關係決裂 樓主就正式上馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞