啱啱發現被帽,po上黎會唔會有巴打幫手

303 回覆
20 Like 114 Dislike
其實冇人幫到你,大個仔喇,佢要走你就比佢走啦,你留到佢一次咁下次呢?如果你係好既佢自然會返黎如果你接受到或者到時你仲未有新女,呢一刻講句分手,之後就唔好再搵人喇
見到佢個樣都知
Stalk過下 都奇怪緊點解佢可以同男朋友一齊咁耐 原來一腳踏兩船 一啲都唔意外
利申: 同佢去過同一個ocamp 成個死港女咁
巴打 u deserve better
樓主咁既毒樣食到屌過已經要殺雞還神啦 仲話人地俾綠帽你 知唔知感恩啊?
見到佢個樣都知
Stalk過下 都奇怪緊點解佢可以同男朋友一齊咁耐 原來一腳踏兩船 一啲都唔意外
利申: 同佢去過同一個ocamp 成個死港女咁
巴打 u deserve better

你個名
屌你老母廢撚到要上網嗌救命
扮乜撚偉大呀你 吹撚到為左唔俾狗公再帽人 廢就認撚左佢啦屌你老母廢閪
人地大學足球隊,樓主收收皮先啦
講真睇條女個樣都知係雞格啦
狗公冚家剷 加油樓主捱過佢
樓主唔好搞大佢啦 只會令自己柒 做男人做到咁
帽事唔係淨係條仔既問題 條女都有問題啦
自己都係個仆街就咪咁多嗲啦,就算今次真係個女仔對你唔住,最多咪係有報應,之前條女硬食你咁多獲都未撚公審你啦

利申聽過唔少佢地之間既野
樓主你之前都成日俾帽佢帶啦
點解個個都好似識佢地咁 利申 識同聽過哂
Sam哥明明你打Nike league個人又高架嘛咁都俾人帽真係鄧你慘
識佢
0尊嚴

樓豬咪左下張相果個囉
扺你死啦 做男人做到咁撚廢
下次我比人寸又上嚟開Post公審人先
狗咩公 你條女都犯賤啦
唔係條仔一個既錯
搵過個囉
愛條女 愛條撚咩
佢帽得你佢都係臭閪啦 愛 你老母臭閪就愛
臭閪先係最應該收皮
關我撚事咩 乜鳩都放上黎 小學雞話比老師知?
樓主話人比帽你帶 自己之前咪又係比帽人帶 想知再講
利申聽過樓主大名

樓豬俾人帽抵死
被人帽乜鳩都做唔到 做男人做到你咁廢 不如斬碌鳩落黎 轉性做女人 反正你碌鳩都冇撚用 條女都被第二條仔插到高潮 你留住碌鳩做乜?
咁撚垃圾抵比人帽啦 條厹搞你條女姐 背後笑鳩你條可憐蟲 關我撚事呀 閃卡又冇 點解要幫你?
正傻鳩
你帽人就得 人哋帽你就唔得 樓豬老母俾狗屌緊 做男人做到你咁真係好柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞