啱啱發現被帽,po上黎會唔會有巴打幫手

303 回覆
20 Like 114 Dislike
asso仔咪獻世啦 垃圾 溝大學女仔 真係人唔笑狗都吠 唔撚知醜 自己又咁撚樣衰 抵撚你死
利申:經過
推你老母
做男人做到你咁真係死撚左去算數
屌條女我識 hkcc架呀嘛 又姣又淫 聽人講佢ocamp啲嘢就知
算啦 呢啲女 放手由佢走啦 唔好留戀啦
見到佢個樣都知
Stalk過下 都奇怪緊點解佢可以同男朋友一齊咁耐 原來一腳踏兩船 一啲都唔意外
利申: 同佢去過同一個ocamp 成個死港女咁
巴打 u deserve better

相信我同你都係同一個ocamp
見到佢個樣都知
Stalk過下 都奇怪緊點解佢可以同男朋友一齊咁耐 原來一腳踏兩船 一啲都唔意外

條女cccu嫁喎 雖然佢ocamp嗰陣都係又姣又淫仲好似同組爸有嘢
利申: 依家同tutorial 之前同ocamp
樓主 你條女?

下唇厚 天性就淫

第二幅圖個樣成個欣宜咁款

上面個張好似唔錯
Sam哥明明你打Nike league個人又高架嘛咁都俾人帽真係鄧你慘

藍球狗又輸一仗
lm
見到佢個樣都知

條女cccu嫁喎 雖然佢ocamp嗰陣都係又姣又淫仲好似同組爸有嘢

認錯人?明明就hkcc
條仔咁又踢過學界隊 又踢開隊 又靚仔 又幽默 食晒啲女正常
同過隊
幫幫樓豬補圖
幫幫樓豬補圖

劉 馬車又叫劉駿軒
幫幫樓豬補圖

劉 馬車又叫劉駿軒

我都諗到馬車
見到佢個樣都知

認錯人?明明就hkcc

明明就hkcc 唔會錯
如果無記錯樓主係db仔
呢條女 我識佢 又姣又要搵野嘈
樓主生日快樂
帽事既
樓主生日快樂 今日同邊條女過
樓主生日快樂 今日同邊條女過
認真一問踢波個條仔邊度靚仔
利申:識既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞