[攝影阿SIR食人血饅頭]請各位攝影嘅師兄,唔好再幫襯Cabin Crew Afterwork同佢提供嘅攝影班

60 回覆
56 Like 2 Dislike
間旗袍店係好有心架(其實最初佢地叫長衫)
並且好支持香港人既身份認同

但碌陳我就唔評論啦
夠仆街咪多人識
試問一個乜都唔識既人,或者一個咸濕阿叔
見到有咁多女既相
又有得影空姐

重唔去比低幾百蚊滿足下幻想咩

重可以周圍同人講自己約開空姐影相呀

何樂而不為?

比你揀,想影女定影阿婆先?
人血饅頭龍友碌陳上星期於616遊行後,在IG發表虛假同情文。連登攝影師天才兒童2019大感不滿發文聲討,一眾連登攝影師附和,群情激憤。據傳,連登會員石丸泰博在該文內粗口大罵「仆街」,火藥味甚濃。

《龍友報》向多名知攝影師了解石丸怨氣大爆發的原因,他們覺得十分委屈,皆因碌陳在612前僅宣傳自己攝影班,大部分龍友仍蒙在鼓裏。據悉,雕刻時光在攝台中大聲説:「你唔識影相!依家就算點澄清龍友都唔會收貨!」

碌陳解説係賽前部署做得唔夠好,天才兒童2019扯火,話「唔好賴賽前部署」石丸講︰「我落場去影女日日被人屌!仆街,你試下落場日日畀人屌呀!」碌陳一臉錯愕,但繼續努力影淫賤空姐。

石丸鬧足5日收唔到掣,碌陳忍到呢一刻終於淚灑人前,石丸隨即說「依家喊有咩用?你識喊!我都識喊!」自己亦喊了出來。
幾廿個龍友圍住一個model影太深入民心
我都睇到
要人講感想係咪痴撚線
其實正經上堂,或者藝術示範,即使出鏡都無問題架

例如拉卡啲繩縛示範

咁當然有人唔想出鏡都明白既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞