[攝影阿SIR食人血饅頭]請各位攝影嘅師兄,唔好再幫襯Cabin Crew Afterwork同佢提供嘅攝影班

60 回覆
56 Like 2 Dislike
岩呀
我就話口講口賠

你既指控應該有圖掛?
你睇返佢ig post相個時序就會睇到,

不過佢應該好快會del 哂由6/9 post出嚟嘅model相,嗰陣佢仲若無其事咁出相
咁快啲Cap啦

呢D 相都係啱啱CAP, 發佈時間係一日前, 就係俾我開POST 屌佢之前, 出面香港正值多風雨之時, 佢可以不斷POST 自己作品, 喺連登出完POST屌佢之後佢先出RIP IG POST, 仲有好多係由9/6當日佢開始POST, 喺IG 上一張見到頭破血流學生相, 下一張就見到佢啲作品, 太大反差, 我唔再CAP 了
我又覺得無乜野呀

佢偷左邊個credit先
其實樓主指控係
1.佢假腥腥消費人血饅頭
2.佢拎人作品唔落Credit(偷)

第二個未有證據

拿,我就用自己人格擔保佢係仆街
唔該樓主比下力水啦得唔得?

而家到我比人屌到開花
乖,返返青山養病吧
澄清:

我係屌佢第一樣佢假腥腥
第二點, 我係屌佢CREDIT 返人哋張相就當出咗去支持, 我唔係完全要求你親身出去支持, 但問題係, 由屌佢開始, 佢直頭好勤力咁出"關心香港"嘅POST(直頭一日一POST), 同佢之前個IG 一個關心香港嘅POST 都無, 會唔會太過著跡去保護自己?
傳聞佢開幾個IG/FB ACC,一個主ACC,一個副ACC,一個色情ACC。出咗事就會話自已比前學生/別有用心嘅人中傷,然後扮俾人冤枉,全部唔關佢事。
呢單嘢似係私人恩怨多啲喎
Acc開多幾個有乜問題?好多時做會咁做。我連Ptgf Acc都有個,要唔要啲雞蟲樣?
私人恩怨亦見其人格

當你身受其害就知咩事
班契弟玩封路玩地鐵
打柒死佢啦屌你老母

咁Sony死5毛龍友含撚貓好好多

就算含Sir全家病嘅病死嘅死
佢都照樣報名去中囯國影裸體
影完返來就算仔女死哂老婆老母嘔血
佢都係仲喺度卦住出相吹捧Sony

5毛龍友含Sir眼中只有Sony同裸女
唔會有影響
唔太明白點解呢種靠個靚女
然後d 相套用preset 既人都會開得到班教人......
見樓主無晒聲氣,不如由我接手出聲屌柒佢
無LA, 我純粹抒發我自己對呢件事睇法, 無諗過有人認同同迴響
我只能夠屌佢徒弟(學生)
因為佢學生係佢啲擋箭牌,乜都用學生做理由擋

佢啲學生好中意吹噓佢既作品好勁
然後話邊邊邊幅係佢影

之前重拎我某幅圖話係佢影
搞到我果時比人搞
話我冒認碌陳正仆街

咁佢會唔會上身?唔會
但我就中晒伏
日日比人屌話我仆街既係我
彩就碌陳拎

我屌你老味
原來發生咗呢D 事
不過如果學生係咁, 做阿SIR 都有責任去了解佢哋, 始終係師生關係

我既憤怒大概係咁

波就學生接,彩就自己拎
但唔好好管教學生
令佢地亂吹亂認叻絕對係老師問題
教不嚴,師之惰
除非老師不負責任,一心做呃戇鳩仔錢既教畜
咪先點會無啦啦有學生傳啲假消息出黎?
佢有度好,啲學生好保護佢。
形成密不可破既棄子陣。
有咩事係學生個別問題唔關佢事

呢種走精面既仆街行徑
你引既例子己可見一斑

原本唔聲唔聲
然後忽然假腥腥

但你又吹佢唔漲

不過我就唔會同佢講理性

佢首先是個仆街
佢影D相冇特別
我睇佢ig純睇女
教人影相又有人去上簡直搞笑(如果要付費)
但其實當你睇耐D, 你會發覺佢張張都係咁上下, 只係個MODEL 搶眼, 你試吓換個平凡MODEL 落去, 就會無咗嗰個效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞