連登巴膠悼太古反送中烈士暨柒柒柒淋病緩你老母專區

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
終於親眼見到呢舊狗巴科技
法拉利都無可能6分鐘由小蠔灣去到嘉湖銀座
6分鐘
據了解,運輸署就九巴早前因暴徒衝擊警察總部而臨時開辦104R作疏導發出書面警告。

唔意外呀其實睇下九巴啲高層係咩人都知啦
: 今晚準備再開

嗰日開104R d正評多到 九巴揸住民意完全唔驚TD咁
ADL車就係垃圾質素代表,同五洲蟲宇通金龍同級
金公司幾時先訂AMNF22-200?
今晚九記派唔派車?
完全唔對九巴買 MAN 有任何期望
肯繼續入 B8L 已經好滿足
我想佢買英國E400Scania三擔版比市區廠行短途(偈當然時提升到300匹同試下用和夫箱)
https://youtu.be/pZ0h8BBXJLM
單層當然用平治5.1升引擎
金鐘道如常行車駛咩開104R
269M-12米
張相喺機場地面運輸中心影?

另外, 個mon最頂部 (往 洪水橋洪元路上方) 有一行好細ge字, 有冇留意寫乜? 同埋右上角又有個不明來歷ge交叉...

呢舊嘢好似由佢死咁, 由2016年到依家都冇ETA顯示, 同埋邊個諗個配色用綠色? 九巴最近新裝ge報站電視配色都叫做配合返九巴個主題色紅色, 龍運呢隻綠色真係唔知咩事
5072@694 壞車
新車嗰陣見佢有埋車站位置 google map

但比例set得唔好, 有d室內站 好似沙田市中心咁, 只會見到一撻灰色, 同埋睇唔到周邊地方
依家冇show
終於親眼見到呢舊狗巴科技
法拉利都無可能6分鐘由小蠔灣去到嘉湖銀座
張相喺機場地面運輸中心影?

另外, 個mon最頂部 (往 洪水橋洪元路上方) 有一行好細ge字, 有冇留意寫乜? 同埋右上角又有個不明來歷ge交叉...

呢舊嘢好似由佢死咁, 由2016年到依家都冇ETA顯示, 同埋邊個諗個配色用綠色? 九巴最近新裝ge報站電視配色都叫做配合返九巴個主題色紅色, 龍運呢隻綠色真係唔知咩事
新車嗰陣見佢有埋車站位置 google map

但比例set得唔好, 有d室內站 好似沙田市中心咁, 只會見到一撻灰色, 同埋睇唔到周邊地方
依家冇show?
大昌行啲售後服務
UB8627@934
1100開1103已經到荃景圍天橋
以前ate嗰陣搭長途車可以訓到死咗咁樣
依家啲mmc啲到唔洗瞓
諗起以前搭ATR2行42搭到好似洗衣機咁款
冇再見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞