連登巴膠悼太古反送中烈士暨柒柒柒淋病緩你老母專區

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
幾蚊玩到迪士尼灰熊山谷,幾抵啊
次次mmc一衝老龍就興奮
https://news.mingpao.com/ins/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20190622/s00001/1561208065180

有網民大讚九巴是「香港良心」,但有網民擔心,若示威者使用八達通支付車資,有可能令行蹤外泄。

翻查資料,九巴過去通常是在長洲太平清醮活動期間開辦104R特別線,在凌晨時分由中環碼頭接載乘客往旺角,全程16.5元。

九巴回覆本報查詢時表示,九巴提供的路線和班次,包括特別班次,均以乘客需求為主,並按實際情况彈性處理,以期盡快疏導乘客,又感謝前線車長堅守崗位。發言人強調,乘客可用八達通或現金支付車資,九巴會嚴格保障乘客資料,不會交予其他人查閱。

公:又贏
咁你試下坐ASU
有冇人好憎風琴腳司機?
明明前面冇車都要chok住chok住咁踩油
係退休黑警俱樂部,係咪真係無事我唔敢講
就算過到九巴個關都過唔到八達通個關
屌你架ASV67有幾隻甲由同時現身
開示威散場班次 九巴:嚴格保障乘客資料 不會交予其他人查閱
https://lih.kg/1251365

但老實講
佢落charge頂多係非法集會
唔通去過灣仔又告你暴動
雖然預左而家落charge條友應該無腦

同埋要驚交料都係驚港鐵先過
所以拎唔拎到民心就睇下佢企唔企得硬
發夢都話一早都教落用散紙

雖然我覺得係主任既搶錢之舉多d
Btw 又會有剩司機
然後出 ASUD ATR AVBE
講開師傅既速度

港島區d愈黎愈慢(未有叫春機之前已經係)
九龍就快過以前好多
290X都好似有改善
我懷疑佢係特登開104R唔開104 方便track邊啲人上過車
載通其中一個董事係曾偉雄
PC3026 啱啱見佢行49X 出青衣
價錢
坐過ASU@38,個頭係咁撞
想問下邊條線既綠van會過大老山
頭先見到有部綠van載住客返沙田
但我會信老九個初心係發大財

要特登整個氹比義士踩
612個日已經可以學HA班藍護士篤灰
同埋真係要篤灰 對翻拍咭時間已經可以
其實6月16號已經有開104R
仲要班班頂閘
搭緊107 壞車 尾閘閂唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞