有無90-93左右既巴絲入黎傾下計吹下水

1002 回覆
2 Like 1 Dislike
東方半場都未完就輸緊3:0 仲要打少兩個
點同恒大鬥呀

2100萬

算係咁

大菲收皮啦
巴西輸7球
今日番工成四點比acc我login
聽日先望下staffbook
原來只係返五日

大學工邊會5。5

班同事話我地全部都係officer
Assistant officer得你一個
你D technician / helper唔係坐係度架
phone call就

而家先見到ou請梗人

come
日日瘋狂準時收工

但佢係registry個邊請人

好多野做架有d post
今日番工成四點比acc我login
聽日先望下staffbook
原來只係返五日

大學工邊會5。5

班同事話我地全部都係officer
Assistant officer得你一個
你D technician / helper唔係坐係度架
phone call就

而家先見到ou請梗人

come
日日瘋狂準時收工

但佢係registry個邊請人

好多野做架有d post

無野係做得完
1001幫推

聽日大家食得開心啲
1001幫推

聽日大家食得開心啲

到而家都唔知點contact
除左係度
1001幫推

聽日大家食得開心啲

除左係度

你地email唔交換電話架? 唔想俾電話咪用telegram
無視。留名。
1001幫推

聽日大家食得開心啲

除左係度

你地email唔交換電話架? 唔想俾電話咪用telegram

無mail我點reply電話number
1001幫推

聽日大家食得開心啲

除左係度

佢地有互send email喎好似
1001幫推

聽日大家食得開心啲

除左係度

證明我堅毒
1001幫推

聽日大家食得開心啲

除左係度

見到忍唔住笑
Sorry琴日發燒無追po,依家咩安排?
1001幫推

聽日大家食得開心啲

除左係度

見到忍唔住笑

好9呀你
吖屌你重黎喎,要個就走嘅人學新task係咩玩法
1001幫推

聽日大家食得開心啲

除左係度

見到忍唔住笑

好9呀你

9開 好似係
1001幫推

聽日大家食得開心啲

除左係度

我諗住同露絲傾好去邊先回

宜家冇咩事 留低email
吖屌你重黎喎,要個就走嘅人學新task係咩玩法

hea下佢咪算

見到忍唔住笑

好9呀你

9開 好似係

好差

點解你地唔開個email,叫佢地sd比你。咁唔洗個個都係到留email比你嘛
呢個天氣好辛苦呀
呢個天氣好辛苦呀

agger

點解你地唔開個email,叫佢地sd比你。咁唔洗個個都係到留email比你嘛

你又岩喎

你又岩喎

你又唔會miss左D想去既人但唔知/唔記得留email比你既巴絲

今晚去mk老點食點心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞