有無90-93左右既巴絲入黎傾下計吹下水

1002 回覆
2 Like 1 Dislike

我係tst過黎,你地去邊間食

我返何文田
可能6點放

留低email ok

tkp99172@hotmail.com

仲有牛肉乾email呢

tk田家炳?

笑左

99172係咩來呢

91 7 2?

唔好知 唔好問

應該學生證編號
99年第172個入學
見到我唔好笑我池柒頭

湯神式自嘲
明日如何? 如果mk食我有以下提議
1. 漁心 (日本野,甜蝦$1 隻個間)
2.新斗記 (點心)
3. 八幡屋 (兆萬放題,可能要book位)
呢d都係可以坐耐d吹水,有其他提議都可以講下。

刹利亞

老點ok

你講邊間老點? 食過廣華個間,真係老點

咪柒布房街個間
但openrice好好評wor mk最好評個間(though maybe 買like)
食落都唔錯

因為之前我食廣華醫院附近個間呀,個間好難食
2.新斗記 (點心)

刹利亞

老點ok

咪柒布房街個間
但openrice好好評wor mk最好評個間(though maybe 買like)
食落都唔錯

就呢間

OK

不過要早去
最好7點前到
好似要齊人先入得
位又唔多
過左7點無位就有排等(d人多數岩岩開始食)

但我7:30先放工係tst過黎,爭一個佢應該唔會都唔比入掛

91 7 2?

唔好知 唔好問

應該學生證編號
99年第172個入學

推理高手

OK

不過要早去
最好7點前到
好似要齊人先入得
位又唔多

我試過未人齊唔俾入

不過要早去
最好7點前到
好似要齊人先入得
位又唔多

我試過未人齊唔俾入

不過唔係呢間
新人留名1001

我返何文田
可能6點放

留低email ok

仲有牛肉乾email呢

tk田家炳?

笑左

99172係咩來呢

91 7 2?

唔好知 唔好問

應該學生證編號
99年第172個入學

不過要早去
最好7點前到
好似要齊人先入得
位又唔多

我試過未人齊唔俾入

不過唔係呢間

旺角個間就係
2.新斗記 (點心)

刹利亞

老點ok

咪柒布房街個間
食落都唔錯

因為之前我食廣華醫院附近個間呀,個間好難食

係咪口味唔同ja

我返何文田
可能6點放

留低email ok

仲有牛肉乾email呢

tk田家炳?

笑左

99172係咩來呢

91 7 2?

唔好知 唔好問

應該學生證編號
99年第172個入學

99年第172個入田家炳
見到我唔好笑我池柒頭

我驚覺我太柒冇人行埋黎
係咪低能 下個月交俾人嘅job, 佢加新task叫我學埋有無病
係咪低能 下個月交俾人嘅job, 佢加新task叫我學埋有無病

低能

其實係想請少個人

學返一個月
樂巴開始handover 啲嘢俾人未?

其實係想請少個人

問題佢就走

其實係想請少個人

問題佢就走

我公司都係咁
2.新斗記 (點心)

刹利亞

屌split仲未睇就落畫

上網睇啦

我係正版支持者黎

睇盧根

我仲要睇T2, split beauty and the beast都想睇

學返一個月
樂巴開始handover 啲嘢俾人未?

hand緊

其實係想請少個人

問題佢就走

我公司都係咁

痴孖筋 個task重要煩到癲,你話我學完第時有用都話姐,又唔係架喎,得呢到先用得返

上網睇啦

我係正版支持者黎

睇盧根

我仲要睇T2, split beauty and the beast都想睇

等左好耐

其實係想請少個人

問題佢就走

我公司都係咁

痴孖筋 個task重要煩到癲,你話我學完第時有用都話姐,又唔係架喎,得呢到先用得返

左耳入右耳出

上網睇啦

我係正版支持者黎

睇盧根

等左好耐

我為左emma先想入場睇 主題曲變左臭雞ariana grande唱唔like, 曲風都唔like, 話之有john legend份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞