有無90-93左右既巴絲入黎傾下計吹下水

1002 回覆
2 Like 1 Dislike
明日如何? 如果mk食我有以下提議
1. 漁心 (日本野,甜蝦$1 隻個間)
2.新斗記 (點心)
3. 八幡屋 (兆萬放題,可能要book位)
呢d都係可以坐耐d吹水,有其他提議都可以講下。

刹利亞

老點ok

你講邊間老點? 食過廣華個間,真係老點

咪柒布房街個間
但openrice好好評wor mk最好評個間(though maybe 買like)
食落都唔錯

因為之前我食廣華醫院附近個間呀,個間好難食

係咪口味唔同ja

其實而家打算去近住火車站個間架定廣華個間
係咪低能 下個月交俾人嘅job, 佢加新task叫我學埋有無病

其實係想請少個人

問題佢就走

我公司都係咁

痴孖筋 個task重要煩到癲,你話我學完第時有用都話姐,又唔係架喎,得呢到先用得返

左耳入右耳出

佢個新task學完要即做,3月10號deadline,我要幫手做

上網睇啦

我係正版支持者黎

睇盧根

我仲要睇T2, split beauty and the beast都想睇

等左好耐

我為左emma先想入場睇 主題曲變左臭雞ariana grande唱唔like, 曲風都唔like, 話之有john legend份

因為emma而想睇+1

上網睇啦

我係正版支持者黎

睇盧根

我仲要睇T2, split beauty and the beast都想睇

等左好耐

我為左emma先想入場睇 主題曲變左臭雞ariana grande唱唔like, 曲風都唔like, 話之有john legend份

John legend 有係nba all stars表演
2.新斗記 (點心)

刹利亞

老點ok

咪柒布房街個間
但openrice好好評wor mk最好評個間(though maybe 買like)
食落都唔錯

係咪口味唔同ja

火車站

廣華有第2間架咩
2.新斗記 (點心)

刹利亞

老點ok

咪柒布房街個間
食落都唔錯

係咪口味唔同ja

火車站

廣華有第2間架咩

有呀,近住war game野個條街囉...如果去火車站個邊都還好
2.新斗記 (點心)

刹利亞

屌split仲未睇就落畫

上網睇啦

我係正版支持者黎

睇盧根

T2?
Arnold?
2.新斗記 (點心)

刹利亞

上網睇啦

我係正版支持者黎

睇盧根

T2?
Arnold?

trainspotting2
隱藏留名
2.新斗記 (點心)

刹利亞

上網睇啦

我係正版支持者黎

睇盧根

T2?
Arnold?

trainspotting2

好on9呀屌
今點back-up部機到而家仲未搞掂
仲未用到電話同whtasapp
好on9呀屌

咩樹
好on9呀屌

咩樹

呢排返工做啲野好無營養
好on9呀屌

咩樹

呢排返工做啲野好無營養

學識個新program未

back咁耐?
好on9呀屌

咩樹

呢排返工做啲野好無營養

我無營養左好耐
好on9呀屌

咩樹

呢排返工做啲野好無營養

未囉頂,學到一半,教我個同事俾人追數走咗去趕野
好on9呀屌

咩樹

呢排返工做啲野好無營養

我無營養左好耐

iktf寶寶

back咁耐?

過左7GB相,, 仲有whatsapp2GB
好on9呀屌

咩樹

呢排返工做啲野好無營養

我無營養左好耐

挨多一個月啦你
好on9呀屌

咩樹

呢排返工做啲野好無營養

未囉頂,學到一半,教我個同事俾人追數走咗去趕野

sosad 你應該唔洗旨意搞得掂個project
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞