估唔到周柏豪會係願意發聲嘅一個

739 回覆
7400 Like 47 Dislike
我覺得我地要好好利用ig呢個平台
https://lih.kg/1228661
其實黃絲嗰次被逼收聲我怪佢唔落 佢嗰年咁啱媽媽有Cancer 如果冇收入嘅話仆硬街 呢幾年瘋狂接大陸Show加商演醫病
好多人都唔明佢一家大細係哂上面
邊有得咁輕易出聲呀佢
toyz有講過話英皇唔比表態
蛋記都唔會比佢地亂黎啦講真
Who?
以後比人笑mk都要聽pakho既歌
屌 你地班人早兩日重屌9佢去遊行
咁唔post總好過舞照跳 馬照跑既仆街
坤哥都有? 有無detail
陳詩欣同Supergirls幾frd 喺tvb有拍過d唔知咩節目
其實無post出job呀 多謝啲sponsor呀
吃喝玩樂呀
都已經係明星藝人嘅幾大暗示同支持

同埋其實我見幾多kol / 後生youtuber
平時都係講飲講食講旅行化妝
今次係完全高調發聲
雖然佢地唔係咩明星
但佢地都好多follower
可以影響到啲𡃁仔𡃁妹
連egg 官方ig 都like 咗
我唔係笑佢
我係笑間公司 笑大陸狗 笑呢個唔敢表態既文化
佢大個女啦
識諗架啦
欣屍係年青人最大影響力既人 竟然欣賞學生做警察
烈士犧牲死左 欣屍一句rip都冇
各位巴打幫手推俾更多人知佢真面目

[有圖為證]全香港插警犬 yylam林溢欣原來欣賞學生成為警察
https://lih.kg/1218757
最估唔到傅穎都會出聲
香港點解變到咁恐怖
一個藝人出個post 黑色相、RIP字、失眠
大家已經好開心當表咗態
我唔係想話藝人表唔表態嘅問題,而係香港呢個白色恐怖氣氛真係好癡線...
即係佢專教d毅進仔出黎
不枉中意左ph你禁耐,多謝你,一個藝人出聲真係唔易!你正正做到心動不如行動比我地睇!即使自己起內地有市場都好都冇顧慮太多!你真的好棒!ps.其實ph好多首歌都係講社會加,唔好只係識笑佢首櫻花樹下!thanks!
係呀.....尤其是佢講多錯多,唔Post少咗好多位入到佢
當奴就算啦,唔好忘記雨傘果陣佢滅聲一事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞