估唔到周柏豪會係願意發聲嘅一個

739 回覆
7400 Like 47 Dislike
作為佢母校師弟 其實佢一直都對我地好好
母校都好支持我哋去反對
利申 之前佢有返過嚟一齊打波 好有禮貌
之前會藉生日寄語香港
唔知今日佢會點講呢
講真雖然呢個post係花邊野
但喺度傾下呢啲反而心情輕鬆返少少
一來覺得原來仲有咁多藝人都係撐反送中
二來呢個星期個人真係好灰好攰
佢d ig story全部都係玩玩玩玩﹑平行時空咁樣
得罪講句唔明點解大家覺得佢靚
個鼻好樣衰,overall個樣又大陸味
佢6月9號仲搞緊演唱會
以後唔笑catgirl同princejoyce
你當我過份解讀,佢嗰日喺ig post 著住一件寫住改變change 嘅衫
Cut show一個人可以話得事?
仲要夜晚先搞同遊行冇衝突
903 colin 每晚凌晨1~2 有個音樂節目叫廣東爆谷
colin 每晚最尾都會播supper 既 good night city
由9 號起第一日colin 已經不停咁做緊關於呢個運動既主題
好似由11 定12 號晚既節目 最尾一首由good night city 變左 wake up city
supper 重新填左詞
第一次聽聽到喊
演唱會一早就定晒
唔通賣晒飛話唔開退飛咩
其實佢地好有影響力
佢地講一句好過我地講一百句
張軒ig post話佢can’t sleep
擺明想講但無得講...
我又無留意啊
不過果日有幾個朋友話要去睇柏豪 唔去遊行
當然有心行可以行完再去睇既

Cap底左
Post左藥好驚佢

軒叔出聲了
謝安琪消失左
Respect
佢不嬲唔係啲有咩事就即刻出黎表態嘅人,而且下個月有大陸演唱會,我諗唱片公司都唔會比佢講,佢老婆咁勇我都幾意外
佢不嬲高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞