Ubisoft,不了

168 回覆
37 Like 2 Dislike
division 其實好玩 不過同佢賣trailer 差太遠 垃圾server又多bug
for hornor都好正 一見低bsoft出就已經
你見佢d game 就知ps4一出 仁王賣到斷市 佢連靚包裝版都仲有得賣
解決咗ser同外掛ubi一定無昝輸
轉做專門幫人拍trailer 算啦
次次整到trailer 咁鬼靚
入到game 得啖笑
當年
波斯王子 三部曲
Splinter cell conviction, blacklist
Assassin creed三部曲
隻隻都好高質 隻隻都俾錢買黎玩

自從玩左大革命,division之後
我唔會再買ubisoft game

Splinter cell conviction 5,我覺得係最好玩,以前仲玩爆左起碼4、5次 ,唔知會唔會再出7呢
最近買左隻ac 三部曲,啲bug都係一樣咁多

Ezio三隻加埋應該有得打

AC 好撚正

利申玩過 1-3, 4, 5 淨睇 YouTube

AC係咪Black Flag打後都唔洗玩

BlackFlag已經唔洗玩啦屌
海盜教條咩屌佢老未

3係獵人信條

我覺得判變個劇情仲好過黑旗

黑旗d跟蹤任務多到

Ac由第一代主角阿泰爾玩到宜加,個人覺得最好玩都係兄弟會

AC 好撚正

海盜教條咩屌佢老未

3係獵人信條

黑旗d跟蹤任務多到

同感啊巴打
Brotherhood 真係好玩到我會想翻修同買哂所有landmark同做哂所有支線但又唔會悶嘅一集

達文西整嗰四樣交通工具真係好正

啲dungeon又好玩

但唔知點解ezio三集入面😨brotherhood反而普遍評價最低
根本ubisoft得marketing做得好, game全部垃圾

真心唔明ubi 出新game仲有好多人狗衝
好多食老本。換湯唔換藥又一隻新game
頭三十分鐘可能會覺得好玩。之後好快悶

好耐無買ubi了。睇片誇啦啦。玩落屌那媽

你自已咪答左點解咁多人狗衛囉, UBI既trailer真係無得彈, 所以先咁多人中伏

哂哂d錢係廣告宣傳同trailer度
唔投放d資源去優化下隻game
究竟佢要摧毀幾多隻game

優你老母個化

AC 好撚正

海盜教條咩屌佢老未

3係獵人信條

黑旗d跟蹤任務多到

同感啊巴打
Brotherhood 真係好玩到我會想翻修同買哂所有landmark同做哂所有支線但又唔會悶嘅一集

啲dungeon又好玩

但唔知點解ezio三集入面😨brotherhood反而普遍評價最低

超正,我PS4 玩Ezio Collection,都覺Brotherhood係最正果集,故事性強,玩法同前作有好大突破,可以招募刺客真係好撚正。Revelations反而差d。
大家覺得Far Cry點? 好多人話好玩,但我覺得一般。

far cry 3/4玩得過
primal就算啦, 半價就差唔多
有無人可以總結下Ubisuck所有罪狀?
1. 破壞作品
2. Bug多
3. Downgrade
4. 唔捉外掛
5. 作品言過其實
歡迎補充/修正
有無人可以總結下Ubisuck所有罪狀?
1. 破壞作品
2. Bug多
3. Downgrade
4. 唔捉外掛
5. 作品言過其實
歡迎補充/修正

Server 7
越update 越多問題
今年係咪有刺客信條
多bug又好server差又好
game界黎講ubi算係比較肯冒險出新ip嘅公司
呢點我幾欣賞佢
Ghost recon 中伏機會大唔大
Ps4 好耐無玩過槍game

23號openbeta

如果佢同closebeta一樣,隻野應該幾垃圾

頭一兩個鐘應該都ok, 之後就不斷重覆
R6S真係好玩
server冇想像中咁廢 買左兩個月玩果陣未斷過線 係大更新完果陣死過兩三次ser
不過bug都唔少 cheat都叫捉得嚴

三好玩d,四個玩法差不多,二選一就玩三
原始人果隻真心算鳩數

AC 好撚正

海盜教條咩屌佢老未

3係獵人信條

黑旗d跟蹤任務多到

同感啊巴打

啲dungeon又好玩

可能有啲人覺得用袖劍已經屈左機,100%同步又太難
達文西個坦克100%同步玩左好多次都過唔到 最後用bug搞掂左

AC 好撚正

海盜教條咩屌佢老未

3係獵人信條

黑旗d跟蹤任務多到

同感啊巴打

啲dungeon又好玩

可能有啲人覺得用袖劍已經屈左機,100%同步又太難
達文西個坦克100%同步玩左好多次都過唔到 最後用bug搞掂左

Revelations 無左達文西總係少左d野
永久BAN UBI是常識吧
巴打點睇 黎緊ghost recon

三好玩d,四個玩法差不多,二選一就玩三
原始人果隻真心算鳩數

原始人又係講到自己好有誠意
好似話為左「真實」而創造一種原始人講嘅語言
班人講野又真係用果種語言
真心想知其實係咪搵d少數民族方言當自創

利申:其實我覺得隻game唔伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞