Ubisoft,不了

168 回覆
37 Like 2 Dislike
全盛期既Ubi可以浪費多好GAME?
最後果次機會畀左FARCRY PRIMAL
之後就冇再買過UBI GAME
Splinter cell
Watch dogs 2唔錯啊
不過division真係好失望
Ubisoft,bug了
R6 ser2年無進步過都算 仲要退步
根本ubisoft得marketing做得好, game全部垃圾

Division有咩唔好?
division真係令人失望

穿牆BUG , BOT 搞死隻GAME
根本ubisoft得marketing做得好, game全部垃圾

啲game 嘅idea 都幾好, 但隻隻淨係做一半

真心唔明ubi 出新game仲有好多人狗衝
好多食老本。換湯唔換藥又一隻新game
頭三十分鐘可能會覺得好玩。之後好快悶

好耐無買ubi了。睇片誇啦啦。玩落屌那媽

穿牆BUG , BOT 搞死隻GAME

就算唔講bug
本身隻game就唔襟玩

ubisoft啲trailer都好靚

Ezio三隻加埋應該有得打

Ezio三隻加埋應該有得打

畫質 故事內容 開放性mission ending 屌打

真心唔明ubi 出新game仲有好多人狗衝
好多食老本。換湯唔換藥又一隻新game
頭三十分鐘可能會覺得好玩。之後好快悶

好耐無買ubi了。睇片誇啦啦。玩落屌那媽

你自已咪答左點解咁多人狗衛囉, UBI既trailer真係無得彈, 所以先咁多人中伏
呢排出Rainbow Six同For Honor幾正
質素有回升趨勢
質素有回升趨勢

R6係好玩,但衰係SERVER
質素有回升趨勢

rainbow six出左年幾喇
質素有回升趨勢

For honor想玩
但ubisoft
應該得返south park會買
質素有回升趨勢

得R6 好玩
不過個ser 都係非一般垃圾

屌佢老母前幾日ps4個ser 日日死 俾撚左錢架屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞