Ubisoft,不了

168 回覆
37 Like 2 Dislike
講食老本點可以唔提just dance,
一年一版又冇咩大改動
仲衰過狂出dlc
for honor幾好玩
division後唔敢買for honor住
佢d game 我係分段時間咁玩
玩緊for honour beta
係幾好玩但係一諗起ubisoft之前啲game真係唔會買黎玩
呢排出Rainbow Six同For Honor幾正
質素有回升趨勢

For honor想玩
但ubisoft

For honor 垃圾來啲,beta左20分鐘就唔撚想玩,不倫不類,又想學無雙啲控制好q麻煩

邊忽似無雙
你話騎砍都話

隻game剩係連線7已經唔洗玩,host走要得同步,唔知以為玩緊n年前隻cod
呢排出Rainbow Six同For Honor幾正
質素有回升趨勢

For honor想玩
但ubisoft

For honor 垃圾來啲,beta左20分鐘就唔撚想玩,不倫不類,又想學無雙啲控制好q麻煩

邊忽似無雙
你話騎砍都話

隻game剩係連線7已經唔洗玩,host走要得同步,唔知以為玩緊n年前隻cod

For honor p2w
出ac3之前既ubi真係唔錯

而家

淨係講故事ac3同rogue係全系列最有深度
係多bug姐

然後為左出ac續集鞭屍
動畫公司黎
R6 PC玩家
個人覺得PC個ser無乜野(遲下matchmaking會有更新)
捉外掛都進步左唔少
有啲期待飛虎隊
ps4之後既ubisoft得rb6,divison,wd2叫見得下人
rb6個ser第一日玩已經柒到仆街
divison有前無後
wd2 故事同 多人mode又係
我等三月隻地平線好過
出ac3之前既ubi真係唔錯

而家

淨係講故事ac3同rogue係全系列最有深度
係多bug姐

然後為左出ac續集鞭屍

Syndicate 都正喎
Division開頭未改到咁離譜,真係好好玩

唔係掛
Bug槍王》bug》大使館》bug 穿牆raid》bug 樓梯

重有dz bug 入牆打人

第一個月就係咁玩
For honor 玩左兩日先經唔想玩
同人pvp俾人不停用技殺 原來有成堆技要記
For honor 玩左兩日經唔想玩
同人pvp俾人不停用技殺 原來有成堆技要記
認同 佢再點宣傳都唔會再吸引到

一出falcon lost 用bug d 人一日齊裝darkzone老強
ghost recon 點睇
因為隻division

我唱足間垃圾成年

由steam狙擊到巴哈再上高登facebook

屌你老母出垃圾昆我錢

唔係掛
Bug槍王》bug》大使館》bug 穿牆raid》bug 樓梯

第一個月就係咁玩

班好隊友見你唔用bug玩就踢走你

唔係掛

第一個月就係咁玩

Pve 幾過癮既, 尤其前面幾關d level design 都幾正, 不過愈後愈垃圾 係度屈數值當難度,一隻兵仔爆佢頭十分鐘先死,PVP 就唔講啦屌

D敵人一味血厚大力唔洗技術唔知有咩好玩
同埋隻隻boss打法都係咁打 少少變化都冇
當年
波斯王子 三部曲
Splinter cell conviction, blacklist
Assassin creed三部曲
隻隻都好高質 隻隻都俾錢買黎玩

自從玩左大革命,division之後
我唔會再買ubisoft game
玩完division完全死左心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞