振興香港消費!全城戶外運動裝備及須知

425 回覆
1170 Like 2 Dislike
推動香港gdp!!
岩岩買左 $360, 唔知係咪比人坐地起價左

雙 filter 豬嘴
加油!
經過依幾日 我覺得

點都好 買啲防具擺係屋企 就算買黎擺都好
特別係 頭盔 眼罩 口罩 手套

條街果啲 唔係警察 係狗
已經唔再係好人 會屈你 打鑊你

學識好多化學知識
識點對付 防禦 應對 摧淚彈
食過摧淚彈 依世都記得果種感覺
幾熱都包一包自己

得閒強身健體 有需要時幫手救人
在此多謝救過自己既義士

多咗留意電話通訊app 學點保護自己
依世唔用華為小米
本人對於第一頁建議既3M型口罩有一點不認同
呢種型號既口罩防塵係無問題
但對於防唔防到一些剌激性既味道就有所保留
個人更推薦3M型另一種類[有機蒸氣附預濾棉濾毒罐]
係五金鋪係俗稱 3M豬咀炭餅

有陣時係一D極度臭既地方:如地盤既流動廁所,化糞池 都有出色既表現
能夠有效隔絕大量異味

另外對於天拿水,油漆,或者燒焊時發出既有毒氣味一樣有效
一般能使用1星期以上

相對黎論其實2種口罩既價錢其實是差不多
咁點解唔簡一種更岩自己用既呢?

利申:雲石打磨技師[打磨佬]
好撚貴 深水埗琴日睇到210
中華廚藝博大精深!
我都 feel 到買貴左,佢好熱心咁 sell 我已 feel 到伏

算了,有用就得
講起強身健體
香港人做得太少運動啦!
如果我地全兵做gym
唔好講多 一個星期做一兩日 好過冇
我地都可以做到多好多野!
手動置頂!!
唔好意思巴打 我地冇任何呢方面既知識
五金鋪有咩我地就試咩
我地都係屋企土製左啲臭到仆街既野黎試
最少一定好過普通野好多

呢個真係好多謝你既留言!!

呢舊野街價通常48-65$
口罩就另外買
一組過一齊買通常90-130$

新浦崗康強街就好平
旺角新填地街d五金鋪都唔算貴
大部分市區五金鋪都會有
多謝你地

不過係咁,有啲野聽日一定要加落去check list度

希望聽日大家都可以早少少落樓下街市又好花店又好
買一支花去pp
去致我地既隊友 最深最深的敬意

可能我地而家會好絕望 好傷心
可能我地身邊都有隱藏住有同佢一樣感覺既朋友
希望大家關心一下身邊既同路人們 比個擁抱大家

我地會一直係大家身體 抗爭到底
你地唔會孤單一個
幾難行都好 一齊行到最後
希望大家仲可以擁有希望

[img]https://na.cx/i/XGjQYuM.png[/img]
加油
對唔住 好心痛 少少激動 係咁打錯字
大家請理解

記得好好保護自己
好好關心身邊既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞