[KPOP] PRODUCE_X101 討論區(20)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
油c簡直係我one pick 塊面咁有光澤自體發光
完全唔洗靠x位出道不是夢

投左11個 發現而加嘅pick有一半都係因為你地不停出meme出gif而令我留意到佢地
本身一開波淨係留意music works同曜b
之後1pick嘅虛b都係因為你地搬twitter啲meme
而加好想色情埋韓勝宇同埋好想偉仔出道!
上3季101都有睇但冇喺道一齊傾 同埋出左道之後就棄左追
希望今季可以同大家一直追落去
我本身one pick 係偉仔
我就嚟被荼毒到要變韓哥
支持回鍋肉自己組團 個個都高質
都唔啲人做咩笑佢塊臉油 明明有機會幫新團接多個臉油紙代言
我諗佢個心做得好勉強
btw真真好靚仔
下面有少少似芒叉個元虎
唉 top media有無可能出到兩個 真係好想偉仔有份出道但感覺佢好危
好奇一問點解出左道就棄追
佢2個似係睇公司比唔比佢地出
Ajy 對佢2個幾好(比起其他人
咩都有可能既 我自己就覺得最後投票唔會有咁多黑幕 俊英想控制個結果靠鏡頭剪輯同催票都夠
佢本身都無咩可能 依家又見返希望 X又一定無佢份佢之前排名三十幾 ,希望韓妹依家開眼見到佢
絲打唔好意思 可以欣賞了
喺度追得post多根本就唔會得11pick
曜b ! !
naver boss同龜船 偉仔個名都上到頭10
希望咁樣代表開左
唱英文歌都冇口音
如果當年skarf tasha上既係produce101而唔係idol school 就好
分分鐘可以同請夏揮下
好耐之前睇住佢一個人周圍上節目都係紅唔到
最後解散埋返新加坡
屌 你p走左大陸仔 唔怪得張圖怪怪地
p得幾好
其實偉仔已經比起好多回鍋肉多鏡頭
睇下牙憲同牙餅 好似隱形咁 其實佢地仲慘
https://youtu.be/L0kaAFJ2aeU
希望大家可以去聽下bb唱歌
我到而家都對牙餅無咩印象 好似無聽過佢係節目講野咁
牙憲我都feel到佢同gay彬一樣係膠膠地
我兩個都有pick但我反而怕牙虛岀唔到多啲
牙虛好似唔算好多鏡頭,啲韓妹笑佢拎佢做memes嗰時可唔可以落力投
諗起我曜b好多韓妹尖叫但無人投
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞