[KPOP] PRODUCE_X101 討論區(20)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
不會做music works的有彬

呀曹背面d tattoo
搬)) 韓國早幾日搞嘅民選, 參考下
圖一, 綜合三大forum嘅排名

圖二, DC 搞嘅one pick 同埋two pick 投票, total 4429 票
韓國人應該好憎我架喎..........
見到咁前有啲驚...
btw 4個回鍋
睇下好喇, d 10代唔喜歡你之嘛
仲有一班20代姐姐撐
我入到決賽已經好幸福 都係唔諗咁多住
不過覺得牙偉同宇碩應該都穩~~
其實我好驚偉仔拎JR劇本 最後被ajy祭旗 而且睇過前幾季都知 第一次排名往往係同最終果次最似 中間果D亂排嚟虐粉 仲有最起碼要有一個留返喺u10t 唔係點帶起原本個團 myteen victon都一樣 牙餅係暫時六個裏面最冇機會出道 因為討論度最低

我知個個都想佢地一齊出道 踢走嗰兩個班勁油嘅小朋友 我都想 不過你估會如我哋所願咩 畢竟唔係連登101 所以要屌屌細力D 同埋唔好期望咁高 可以寫包單得宇碩 第二係gay彬 不過都危危地
五個 牙曹之前係UNIQ 不過因為禁韓令 成團單飛
頂盡俾得三個位回鍋肉
其實成團UNIQ都好鐘意
雖然都係最近先識..... 因為睇大陸版既101
之後又去B站考古睇埋啲UNIQ舊野
我係睇完love shot 直拍被迷惑
走去search 呀曹d 野
睇完佢首pool + different MV
直接入坑
UNIQ真係好正
真係成團都好撚可惜
都無咩可能可以GROUP返埋
因為垃圾樂華 亦都因為大家都分開有JOB
https://youtu.be/TIL6IrN2_n0
bb好撚正 一定要出道呀
佢長髮真係正到不得了
唱rap跳作詞作曲搞gag再加埋leadership同靚樣
ALL ROUNDER 조승연 ❤️❤️
仲有不強調自己是99名的元赫
漏左講physical
Mnet話捉到第一次泄密排名既人,個練習生寫左道歉信
無限消費自己99名
又話staff
元赫 黑人憎程度=黑警
6個主回鍋肉真係得宇碩穩
睇下ajy會唔會俾個主唱入嚟啦 (宇/彬) 餅無乜機
我仲想睇佢地合體
唔會真係練習生自己爆咁on9嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞