[KPOP] PRODUCE_X101 討論區(20)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
希望係呢個節目可以見到思浩減肥成功
100%綠賢把聲好正
https://youtu.be/cxWoiK9n8uk

其實睇返咁多個舞台,我覺得Twit組舞台嘅分鏡最靚,其他好多都覺得佢唔知影咩鳩,又防爆
隊長死咗之後就冇留意
牙精

又有meme可以出
mnet係咁打 ??? 喺佢講話自己明點做句嘢上面
雖然係串鳩佢但好好笑
佢兩個本身關係都應該幾好上次恐怖箱嗰陣喺度互hi
https://www.youtube.com/watch?v=iqPEtVtVgQ4

話說岩岩白真個組
練緊既時候 白真想將某part動作練得利落d
(油個樣開始閪,好似想反白眼,開始唔跟動作)
白真:你地而家係練緊利落d架嘛? (屌你)我都係人我都會嬲,好似淨係得我想拎第1咁
(真係唔想油想點,佢自己閪住樣咁行開左)
白真:究竟你想點?
(油仲懶係無辜咁問咩事)
白真:大家一齊想快d練好佢,點解你成日都係咁既撚樣,見到你咁無心練,我都唔想練,點解你個樣要咁不滿先?
油:我想要既唔係咁樣
白真:咁你想點(撚)樣?
條友仔又唔答,跟住轉過撚頭interview既時候又話成日諗住做center
屌,白真之後仲安慰佢話 ,其實大家個排名都唔係高你好多

[size=4]究竟呢條友點解可以值10萬票,韓妹係咪盲撚左?[/size=3]
好攰 想暈
求屌死ajy
鍾意牙彬牙憲嘅強烈推薦大家睇下呢幾條團綜
Ep09-12 好快睇完
裡面牙彬強調左幾次小牙憲...
唔講喇我怕羞
https://youtu.be/aW2k-DGKr_U
喇 我唔講咁多
直接上圖

屌我差啲睇到崩潰本身睇完直拍+啲repo諗住應該冇事,點知
而加好驚佢入唔到concept
大家仲可以了解吓牙彬偷隊友底褲嘅習慣
Hi我系牙憲老公
唔好啊我lullaby組個個都幾鍾意
明明佢開頭第一二集個樣幾ok
今集真係
個妝同髪型露曬缺點

施勳上番2x!
想問下油C係。。?
偉仔第一咗多咗幾廿萬票
可能保到佢x出道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞