[真相大白] 點解Telegram個Admin俾人拉 原來係用左小米手機

350 回覆
1801 Like 15 Dislike
唔想落井下石係義士到
但講左好撚多次咪撚用大陸機
而家***一部中階真係咁撚貴?
屌 點解你地focus係部電話度
警察可以搞你部電話架咩?
雖然好佩服佢既貢獻
但係得罪講句,真係戇鳩仔
識搞政治但係唔識支那d野好危險
多口講句 其實應該大部份電訊商擺你屋企個上網路由器 都應該係支那野黎 所以開個vpn保平安架
非法進入手機拎証據係告唔入正常情況下
On9
百零蚊都慳 命仔黎
求其搵樣野告佢就可以搜
其實都好撚大問題
U will GG
都係華為
係咩
真係港九新界無得避
係佢比人威脅下自己投降入password喎, 你地唔識睇英文?
Pccw果部垃圾
係咁sale我老母 每月唔知要比幾多十蚊
我直接同sales講唔撚要 我自己屋企有router
Sales面都黑埋
9成9 恐嚇你姐,如果佢真係有方法破解到,洗乜恐嚇你入password
以下我理性分析,唔係幫屌米

首先佢係比狗威脅情況下供左個password出黎出賣大家

既然狗話可以破解部機,點解仲要威脅佢供password? 班狗大可直接去破解部機

點會俾人查到佢係admin? 撇除小米機有後門,我估有佢contact number 既人篤佢灰多啲,如果佢真係著重privacy,一開始就唔應該買小米6啦,所以我估佢都冇認真佢set Telegram privacy setting 隱藏自己電話個類
仲有發生呢件事之前,我估冇乜人估到狗會上門拘捕tg admin,對於一個唔太著重privacy既人,我諗都唔會點考慮到搞鳩telegram既人掛
最安全係咪蘋果
都係華為
而家***一部中階真係咁撚貴?

s8+ 先2800
連登仔成日貪平買埋啲被監控既機
分分鐘remote control都得
用國產牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞