[真相大白] 點解Telegram個Admin俾人拉 原來係用左小米手機

350 回覆
1801 Like 15 Dislike
你連wifi啲device 接收同發送訊息都係靠妳個路由器幫手,但唔知啲router會唔會留紀錄
有錯請指正
你上TG official web睇la
我用tg用左6年,你唔會夠我熟架嗱
你可以覺得tg唔安全,無問題嘅
你可以用其他app去取代,e.g signal, Riot.fm
但係你部機嘅系統一日有問題,你個app幾勁幾安全都係廢
又要提一提大家

An機唔知 IOS12或以上係冇可能unlock到

你自爆另計啦
當日6月9遊行完, 凌晨2點幾開始, 班狗進攻告士打道, 前後包夾班義士, 我喺呢個ADMIN開嘅公海GROUP到講, 叫班義士走, 唔走就冇機會走

講完唔夠10秒被佢踢咗! 個300位義士真係多謝你呀!
用左6年就熟? 痴撚線
用家同專家可以撈埋一齊講, 好在我都仲未遇過d咁既神奇vendor/客
如果加埋用中移動
就真係 perfect match
家用上網光纖駁電腦中間果部機 唔知咩名
唔係流動機站
報導講"break into"其實可以斟酌

如果"break into"係解作真係破解倒電話security可以直接好似用家咁使用倒部機,咁就真係隻app幾安全都無用

但係如果"break into"只係代表可以睇倒電話storage入面嘅嘢,假如隻app嘅喺手機上面嘅資料全部有加密的話,就唔會比人睇倒啲內容
無知一問 咩係DDOS?
又抽關蛇水?
要幾弱智既人先會用大陸手機反政府?
講真老閪都唔入pw 啦。當狗真係有破解方法,都搞犬隻it 起碼一排啦。何況講咗係立即gg
之前行深水埗有舖頭話>iOS12都有得crack,不過難度好高所以收費唔平;唔知係咪真係破倒
點解佢要用我買比佢啦冇錢買iphone
根本就屌得佢岩啦
不過算啦
佢個人都唔見左
我 NOW個modem係華為
海狗朋友同我講ios12打後就冇
同過一個電腦法證專家吹水都話12就破唔到
所以暫時應該安全 最好就停用生物認證改長密碼
屋企用pccw個d啊 小心啊
modem係華為野黎
其實無謂野就del哂佢慳番啲memory 啦
補充一下深水埗嘅舖頭係話>iOS12係可以攞倒機上面save咗嘅資料,但係攞完部機就唔會再用倒;唔係真係crack用錯咗字眼
用緊三叔嘅都小心啲,佢內置大陸360手機衛士
天佑我城
希望大家唔好落井下石
Group主吉人天相
就咁就搵到上門香港變腥港了
一定要推 屌左人用大陸機好耐
「阻斷服務攻擊」
https://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E9%98%BB%E6%96%B7%E6%9C%8D%E5%8B%99%E6%94%BB%E6%93%8A

簡單講就係大量send啲垃圾data去指定伺服器,試圖塞到佢運作唔倒

i.e. 用填鴨方式填到隻鴨暈低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞