組隊放置遊戲《不休的烏拉拉》5月15日上線啦(10) 無人想1001開post唯有我開

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
隻劍虎仔好唔好用,諗緊好無黎個1680搵寵
獵人屬性係咪全攻敏得
爬返文 上面幾個課金佬眼中緊係覺得刺術組合勁啦 但站係三月卡玩家角度 起手法獵薩 點都好過刺術德組合啦 同埋刺客我係有升範圍技 但個傷害係廢過其他三職好多 係事實 所以我卡緊林地白狼

術士三卡點會廢,範圍同單體傷都夠
刺客唔課就差啲姐

真正庭既職業只有德佬伊,沒有之一
你呢啲一早過左白狼嘅,點會明依家新手嘅難處啊?
其實上面係咪文盲?寫到明術士係pvp冇法咁勁,點解會變到術士係廢?
1 生命圖騰 2反擊 3淨化泉 4隨心
就係新手先要玩術刺 簡單容易
話你戇鳩就怕你嬲
就係無課同3卡先要玩術刺阿明唔明阿
技能簡單集中
不如咁啦
你唔識玩呢 唔出聲無人會笑你嫁
明明法獵要課金先勁
點知比條友吹到掉返轉
屌你老母 依家白狼有幾難打阿
改左減傷
加左小怪死亡導致王既扣血多左
知唔知以前係要點打阿
新手
雪山團-1薩滿
日日3加速
35萬戰以上。
有意 :https://t.me/ss2896
你真係好撚痴線 純三卡真係完全唔會想掂法獵
原來烏拉拉都有東巴 特登黎伏啲新手?
補多一句術PVP 廢過法呢
知唔知點解阿
因為你用死靈魂印記阿傻仔
術刺PVP 點解會廢
係因為推圖用開DOT 流
所以無資源去搞返D 單體技
DOT 會比人淨化 加上要用時間去疊傷
你連最基本 最根本既理論都未知 就唔好出黎教人啦
順帶一問依家卡緊林地75白狼
戰法刺薩
隻刺41萬戰力..但D AOE屎咁..
想問下刺要升AOE FOR白狼既話,會帶邊幾招
仲要比人屈係課金佬
好撚中
可能TIMING 岩 搞到法師同刺既技重疊左
晒左D D傷
主要都係刀扇 連擊COMBO 加兩招3體 再唔係1招加1草
仲有可能玩具 座狼王等等 時間唔岩搞到加唔到能量
仲有刺 如果無血線壓力低力 可以唔洗理王既屬性
搵一隻最高協力既寵
不過最煩係隻坦唔係好頂到..
變左坦用唔到橫掃+薩放唔到AOE..
屌那媽你講得岩呀,有條閪產講話術刺食得屎,又卡白狼,PvP 又廢。真係正一文盲

新手攻略
組隊要搵薩獵法鐵三角,鬥/戰隨意
刺客加術組合 食得屎 又卡白狼 術士pvp又廢
其實坦用橫掃都會有盾嫁啵
薩可以偷雞落一兩招
最好排到啲小怪唔會話殺唔死咁啦
狼王改版之後 我由叮叮既白狼 都打過晒
所以唔會以為我係一早過左白狼
就唔知依家白狼點打啦
我4隻人仔 3隊 分別 依家 雪原 辛瓦沙林地 呼里峽灣
都係果句啦 術刺本身d技同法獵比 人有既我都有 aoe 單體 斷技 驅散 控場 上次單純改弱白狼 無nerf過任何一個職
pvp我都係覺得大家鬥放aoe技 望住對面寵屬換寵 就係咁簡單 反正同單機無分別 都係各自打各自10場勝場拎石
可能人地諗住貪DOT 有BUG
ALL IN左DOT流 點知FIX 左BUG
跟住就話點解刺術咁廢
點解我卡白狼
依家2019 年6 月25 日都仲有人講卡白狼

後面打啲大力獸唔知會唔會話鬥士廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞