組隊放置遊戲《不休的烏拉拉》5月15日上線啦(10) 無人想1001開post唯有我開

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
btw 卡月風龍會唔會係寵屬問題
好多人都唔留寵
唔關事,我地成隊用哂剋屬,德補4 招群補,坦用埋全隊減傷,仲要斷技幫手拖慢,隻刺仲要課長高傷,一樣過唔到

德補完全撐唔起
sor 我個時過女王龍隻奶媽係小D黎
佢亦都唔係啲咩重課大魔王
寵屬 技能 搭配
個時隻小D 岩岩排到cut到女王龍最尾招aoe技 所以過左
都係個句
我個補 係小D 又咪一樣推到辛瓦沙林地75
我又冇話過唔到難過啲咁解啫
你幾多level 過先?我都知掛多一星期就可以過到
但呢個唔係解決問題既方法丫麻

人地64 過我要72 過,足足8 level,成個禮拜有多喎
呢個問題又咪好似當初狼王咁
隻game 不惱都咁玩嫁啦
過唔到咪卡關囉 卡到咁上下就可以過

每個職都有佢優點同缺點

同埋我唔認同薩滿奶量高

只係單純 淨化之泉呢個on9 神bug 技
搞到好似好勁咁
咁都唔夠?佢一招補補得多過人地3 招加埋
隻德補自己都覺得灰,係度怪自已揀左德補累全隊
我自己有分身玩薩滿都覺得淨化之泉有問題
無嫁 好似當初法獵卡狼王咁
睇下幾時改返淨化之泉個倍數嫁姐

我重新講多句 淨化之泉 比任何一招單補都仲要勁
3c 高倍率 仲要全體淨化
根本就過份屈機
同埋而家官方講到明生命種子疊加唔到係bug,淨化之泉補個量又成個bug嚟,一個bug多左,一個少左。

薩滿咁都可以話奶量唔夠德勁?
官方真係白撚痴

一招補技撐全隊滿血,仲要淨化,淨化完仲可以補多啲,其餘三招隨便放,反正都係等一個循環再黎多次淨化
都話我係針對淨化之泉黎講

撇取淨化之泉黎睇
薩滿其他群補技 其實唔會話多過小D好多
我諗疊唔到 單純因為出技時間問題
因為
種子 hot 有時間
所以當你出到萬物既時候 種子已經無左
btw 種子呢個問題 我之前都有提起過
我一直係度諗緊係時間問題 定咩原因搞到疊加唔到
有無人係35團玩緊
作為小d,唔該真係快啲fix咗佢
招一名輸出隊友,目前進度為多多里雪山16,會開齊3階加速優先,有意請密我

game id: 果然翁
薩滿有咩技能推薦?
有無人可以解答一下
我自己3帶1
無啦啦彈左句咩野自動尋獵
之後就跌左地圖
本身叮叮37
而家跌到去庫波...
有無人救下我
搵官方 公告有講 講返之前係邊 跌左去邊
OK
升淨化,其餘是但,睇下自己鍾意邊個icon
香港部落 ' 香港烏瀡瀡' 招人
要入telegram gp, 方便部落戰管理
有意請入gp

https://t.me/joinchat/CVFUJhbzaAgV2I8dG839jg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞