組隊放置遊戲《不休的烏拉拉》5月15日上線啦(10) 無人想1001開post唯有我開

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
投資技能有風險 所以一直都話盡量擺資源係藍技度 有咩事互食都唔會赤
佢d經又無消失 互食又唔會蝕 而家又唔係nerf 本身係bug既野佢改返正常
如果你話本身招技400% nerf到300% 之類要求賠償都話合理姐
萬巴既言論真係幾時都咁funny
由以前金寵論 生命種子論 到今次既nerf dot論

首先
你自己都知dot 有bug
會fix 係遲早既事
所以佢係fix bug
唔係nerf

第二
其實係可以還返啲經
只要你肯食返啲技

第三
就算要失業既都唔會係刺客
係術士 術士無論打唔打狼王
都係玩dot嫁啦

第四
刺客依家解放左啲毒流
你多返啲資源去做第二啲野
你pvp唔洗再綁死玩毒

點睇都係一件好事啦
仲拎生命種子出黎講?
薩滿一招淨化
回多過你兩招加埋仲要唔洗唱仲多個淨化效果
btw 仲有細怪其實由一隻4% 變8% 同時總血量不變 所以就咁睇呢個位隻狼最少已經廢左一半
仲有呀隻game 有bug 令到玩家有損失
有補償先係正常
仲係度幫隻game 打飛機
唔係幫隻驚打飛機 理性討論佢個改動姐
你係連登屌完如果官方會賠下海星既我當然無所謂 玩家角度又唔會蝕既 點計都實有賺
依啲叫輸打贏要法獵卡白狼卡到hihi就冇問題,而家修正番個bug就出嚟講啦
有肥多既升定先囉 不過背刺流麻煩在綁死哂d招 最少綁左3招技仲要唔斷得
唉 都唔明你下下拎招2c 同3c 比黎做乜
第二小D 同薩滿攻速又唔一樣
面板攻擊力加成又唔一樣
技能倍數 唔同有咩問題

同埋淨化之泉根本有問題
我自己都有玩薩滿
根本仲勁過單補
有無人等緊新主服?
sor 攻速一樣
淨化之泉個補量真係痴線 仲多過要先祖印記果d前置技
直頭on9
兩層先祖祝福既治療鍊都仲可以廢過淨化之泉
你話無bug 我真係唔信
無記錯你好似玩術嫁啵
點睇你都係受惠果個啦
點會有損失
btw 隻game 連維護遲左都派海星
今次實會派海星補償啦
洗唔洗幫佢打飛機阿
去到冰川隻牛二連踢
我滿血都踢得死 點打
課長部落
全部都舊服咪會囉 頭幾個服成個月都保持4加速實夠70
我20團都就70 未研究pvp點打
咁巴打都幾重課 我14服每日4加速都係65
1服果隻賽季4加速 完季3加速而家先71
ok啦 結算咗就應該慢慢玩
卡緊林地120牛王 衝太快lv追唔上換裝
驅散係咪有分成功率? 換左1lv 驅散好似冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞