新垣結衣Fans麻煩入一入嚟

432 回覆
72 Like 7 Dislike
一開始我都唔明,但一睇左佢d 劇真係頂唔順攻陷左
一開始我都覺得,哇屌咁多套劇點睇呀
但一睇開就變左,哇屌得咁少劇點夠睇呀
有興趣一齊過結衣post 吹下水

一樣反應
咁撚少劇話咁快睇晒
要n刷先得

算少劇
其他演員多好多
問過好多女仔都話佢有一種吸引力甚或氣質,美而不姣,亮麗而又不俗,尤其佢笑個時感覺得別舒暢。

有無咁誇張

其實樓主係男定女
睇你說話覺得似女

但我可以答你
一啲都唔誇

佢地的確係咁講,對比返呢家d跟風樣,結衣呢d普通樣但係又比到人一種好靚嘅感覺的確係清泉
問過好多女仔都話佢有一種吸引力甚或氣質,美而不姣,亮麗而又不俗,尤其佢笑個時感覺得別舒暢。

有無咁誇張

其實樓主係男定女
睇你說話覺得似女

但我可以答你
一啲都唔誇

佢地的確係咁講,對比返呢家d跟風樣,結衣呢d普通樣但係又比到人一種好靚嘅感覺的確係清泉

真係唔誇
我老婆都有啲呢啲脫俗feel

有無咁誇張

其實樓主係男定女
睇你說話覺得似女

但我可以答你
一啲都唔誇

真係唔誇

普通樣
由戀空個時就知依個人,但個時細路仔唔識野,冇點再留意
到逃恥個時見咁hit就追下啦........點知就成為左結衣fan
到逃恥個時見咁hit就追下啦........點知就成為左結衣fan

我覺得果時唔識野正常
大把人都睇過佢以前做戲都無中毒
係逃恥先奶野
全開女孩應該先係顛峰時期

父女7日變已知佢
個時聽聞日本出左個好靚既美少女

父女7日變已知佢

d咩千年一遇可能十年後都上神枱呢

父女7日變已知佢

d咩千年一遇可能十年後都上神枱呢

個千年一遇而家都殘左好多
到廿歲咩樣真係難估
仲有咁細個已經化濃妝黎遮
結衣到而家有邊套化過濃妝呀 好明顯佢好唔襟老

有無咁誇張

其實樓主係男定女
睇你說話覺得似女

但我可以答你
一啲都唔誇

真係唔誇

氣質既野 你係有個種感覺就會迷上結衣

有無咁誇張

其實樓主係男定女
睇你說話覺得似女

但我可以答你
一啲都唔誇

真係唔誇

普通樣

吹到普通樣
無家可歸

錢巴咁有錢可以租五星級酒店住

i mean 結衣post 爆咗5分鐘先有人開
知唔知邊到有佢啲poster攞/買 除咗淘寶

amazon jp, lespro

lespro送到海外咩

集運
用邊間唔講啦
無家可歸

琴日又係咁?
無家可歸

琴日又係咁?

腥些鼓起勇氣先夠膽開
無家可歸

琴日又係咁?

腥些鼓起勇氣先夠膽開

無家可歸

琴日又係咁?

腥些鼓起勇氣先夠膽開

係愛呀哈利

有無咁誇張

其實樓主係男定女
睇你說話覺得似女

但我可以答你
一啲都唔誇

真係唔誇

我老婆去左搵深田恭子玩?

有無咁誇張

其實樓主係男定女
睇你說話覺得似女

但我可以答你
一啲都唔誇

真係唔誇

自己老婆去咗邊都唔知
今日去左搵我個ex

傾左好多以前嘅野
佢話比我聽佢就結婚
我靜左一靜
然後好開心咁祝福佢
行岀餐廳個時我攬住左佢喊
叫佢一定要得到幸福
然後我地就係餐廳門口各自分別

有無咁誇張

其實樓主係男定女
睇你說話覺得似女

但我可以答你
一啲都唔誇

真係唔誇

自己老婆去咗邊都唔知

我去左搵ex食飯
叫佢自己搵大學舊同學玩
今日去左搵我個ex

傾左好多以前嘅野
佢話比我聽佢就結婚
我靜左一靜
然後好開心咁祝福佢
行岀餐廳個時我攬住左佢喊
叫佢一定要得到幸福
然後我地就係餐廳門口各自分別

依套真係睇十次都唔厭

有無咁誇張

其實樓主係男定女
睇你說話覺得似女

但我可以答你
一啲都唔誇

真係唔誇

自己老婆去咗邊都唔知

你老婆ig自己up相 你做人老公都唔留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞