新垣結衣Fans麻煩入一入嚟

432 回覆
72 Like 7 Dislike
無家可歸

錢巴咁有錢可以租五星級酒店住
知唔知邊到有佢啲poster攞/買 除咗淘寶

amazon jp, lespro

lespro送到海外咩
鐘意左十年
靚女有好多 靚過結衣既人都唔少
但佢果種氣質 加埋佢既笑容 真係
鐘意左十年

鐘意左十年

全盛求婚大作戰長澤雅美挑機
鐘意左十年

由戀空開始真係唔經唔覺鍾意左十年
結衣既笑容有種豁然開朗既感覺,好治癒

Between 雪肌精d廣告最高汁,輯輯都靚到呢
睇完第二集都未中毒是咪可以放棄
飛翔情報室, 逃恥, 今日子, legal high, my boss my hero, 睇左你就明

睇曬

一開始我都唔明,但一睇左佢d 劇真係頂唔順攻陷左
一開始我都覺得,哇屌咁多套劇點睇呀
但一睇開就變左,哇屌得咁少劇點夠睇呀
有興趣一齊過結衣post 吹下水

似乎係

似乎係

建議睇晒佢 中毒中毒都好 呢套都係一套好作品

似乎係

建議睇晒佢 中唔中毒都好 呢套都係一套好作品

越後毒性越高
前面較悶 到結衣主動瘋狂倒追毒撚個陣就好好睇
前幾日睇完逃恥之後入左坑
遲啲睇埋佢以前啲作品

似乎係

建議睇晒佢 中唔中毒都好 呢套都係一套好作品

一定會睇晒佢
放心
父女七日變
mybossmyhero
戀空

樓主你同我睇曬佢再開psot
一開始我都唔明,但一睇左佢d 劇真係頂唔順攻陷左
一開始我都覺得,哇屌咁多套劇點睇呀
但一睇開就變左,哇屌得咁少劇點夠睇呀
有興趣一齊過結衣post 吹下水

一樣反應
咁撚少劇話咁快睇晒
要n刷先得
戀空真係睇唔落 睇住結衣bb比個垃圾mk仔溝撚左
父女七日變
mybossmyhero
戀空

樓主你同我睇曬佢再開psot

仲有花水木

日劇有男主角唔mk
一係偽毒一係阿叔

日劇有男主角唔mk
一係偽毒一係阿叔

最愛源源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞