新垣結衣Fans麻煩入一入嚟

432 回覆
72 Like 7 Dislike
覺得佢靚但唔明點解啲連仔冧佢冧得咁緊要
有無fans可以簡單講解下
真心想知

睇"逃避雖可恥但有用"
其實全部fans account都係同一個人開
睇"逃避雖可恥但有用"

日劇
其實全部fans account都係同一個人開

睇"逃避雖可恥但有用"

咁講好似佢呢排先受歡迎咁,係睇就睇07年父女七日變,驚艷到不得了
睇"逃避雖可恥但有用"

咁講好似佢呢排先受歡迎咁,係睇就睇07年父女七日變,驚艷到不得了

姐係通常啲巴絲都係睇呢套開始迷佢
得7集得閒都可以睇下
睇"逃避雖可恥但有用"

真係好正 七日變
睇下legal high
飛翔情報室, 逃恥, 今日子, legal high, my boss my hero, 睇左你就明
睇"逃避雖可恥但有用"

真係好正 七日變

原來Youtube有
搵都唔洗搵
因為真係好可愛
唔講咁多 自己係劇入面搵原因 新垣結衣最高
清純可愛
飛翔情報室, 逃恥, 今日子, legal high, my boss my hero, 睇左你就明

咁多
有無得揀住一套先

新手真係睇逃恥先,如果仲有興趣睇,今日子同飛翔
欣賞樓主既態度, 嘗試了解左先.
依家好多人一黎就屌, 為反而反, 咩都冇了解過. 人地鐘意但自己唔鐘意就走去反人

咁多
有無得揀住一套先

逃恥
唔使特登為結衣而睇, 當輕鬆日常系既日劇睇就ok

咁多
有無得揀住一套先

逃恥

小弟一個月前聽人講逃恥正先開始睇
個陣先岩岩認識新垣結衣
我睇完逃恥之後覺得ok但未入坑
但睇完今日子之後就返唔撚到轉頭
結衣bb

咁多
有無得揀住一套先

逃恥

睇完就戀上了
問過好多女仔都話佢有一種吸引力甚或氣質,美而不姣,亮麗而又不俗,尤其佢笑個時感覺得別舒暢。
問過好多女仔都話佢有一種吸引力甚或氣質,美而不姣,亮麗而又不俗,尤其佢笑個時感覺得別舒暢。

有無咁誇張
可愛係最無敵既武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞