古龍群俠轉online(2) 歡迎加入新Ser

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
如終舊Ser已經有晒資源,但吸引舊人玩既能力同耐力會比新Ser差少少。
我都想玩返,岩岩追左post, 好似ser 8同ser 2比較多人玩。請問新ser同舊ser既分別係邊度?
你隻指住隻怪 隻怪會唔會係假影? 有無扣到你血
睇下無自己目標係咩野 其實無分別
舊Ser有舊人照顧 新Ser可能活人比較多 但就要靠自己多
如果你以前玩開舊ser, 例如ser1/2, 你就重玩返果個ser都得。如果無話情意結, 新ser8就較多人因為開新ser而玩, 來自不同ser既人或者新玩。有人會開兩個ac分別舊ser同新ser。如果無開新ser其實唔會有人留意返呢隻game,玩咩ser都好, 自己決定

利申買左2個新手包去舊ser同新se, 最後玩新ser
起碼你有得爭武功幫,幫派鬥爭等等,舊ser好多野成熟哂
想玩返樂趣新ser較好,自己落手落腳,同埋都有好多人願意解答,我上左手之後都有盡量去幫人
其實都係鬥燒銀紙
新Ser氣氛係好D,亦都睇熱情冷靜速度有幾快。
但舊ser燒勁多先上到榜
新ser你燒得黎係見到爬到上去 有得競爭下
同埋唔會自己孤伶伶掛狗 仲有幾個人會係度搞事格殺搶掛狗地方 我相信舊ser大部份人早已掛完狗
其實由0爆,新Ser同舊Ser燒既錢唔會差好多.
肯燒錢,係可以唔考慮合狗既問題,
直爆511用群俠令入皇陵打,再慢慢升返鬥魂就得
唔該晒大家詳細既回覆,你地好有心呀
我依家搵緊方法買新手包
新手包官網商城唔係仲有?
佢無得上網買,係咪要落街買點?
成身破鞋點搞
thx bro
咁你最後決定咩ser
鬥魂術同坐騎憑證係咪入金錢幫換就ok?
岩岩換完四個便利道具....
金錢幫憑證要打一張定兩張? thx
自膠 知道點換了...
但金錢怪得兩隻咁大把,仲要長期有人打
新ser有人好正常
你唔係玩拳 唔打都得

鬥魂死左可以點復活?
唔會死 10分鐘返生
唔該巴打
呢排金錢幫好似好多人係好事 多啲人玩
出面打錢得炎魔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞