古龍群俠轉online(2) 歡迎加入新Ser

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
咁你過黎lo
出街食個野先,轉頭再on
Ser8最多人
Ser8 南京現況
我頭先係咪係到
叫極都冇人幫
冇所謂 你鐘意可以過黎去
其實無乜野好幫 都係等新手包key
忠實玩家,一出就到10.0以上,但再玩返已經無左果種樂趣。釣魚,掛機,幾開,連點,圍個圈升lv,個個都各自各玩,悶到好似玩單機版。
之前玩開ser4,入過幾個大幫,滅左又轉,升幫技⋯⋯
好想官方出返1.0咩幫EQ都無,要大家真正享受遊戲。
中一玩到中七,頂唔順每日4-6開釣魚儲果既日子了

新ser又一樣叫班玩家課金,買買買,以前閒頻幫頻私頻,覆到睇唔切,打字勁快是這樣練成。升神魔,入細場打過,最開心當年掛塔,好多人掛波波,開心⋯

返唔到轉頭啦巴打
好撚有同感

但係真係呢d舊game先好玩
不能同意更多 叫做懷緬下童年回憶 巴打
係,不過我真心down左入一入game已經想登出
我想講,兩本古龍大事記我仲有收藏放係床下底
忠實玩家繼續吹:我記得當年,ser4 係man帶著,好多網友都變左真實朋友,我仲記得當時入左真·狼有個同幫4轉,我當時2轉,佢帶我升,我仲讀緊書,佢已經係在職人士,大家都一齊吹水,最後佢無時間玩仲俾左AC我,叫我開黎擋怪,真係好能感動⋯
另一個幫友加左fb,大我幾年,我見佢都結埋婚,可能佢已經唔記得係點識我了
利申 武者回歸
忠實玩家繼續吹:當年開心玩果陣,him屎都未入驚溫,專登由將軍澳搭車入去大埔間群雄聚潮聖,好有態度。我當年ac太多,拎黎做金庫,果庫,釣魚專用等等差唔多有20個ac,而家好心酸
Him 依家係我個幫
仲有好多個大幫,當年我太廢,唔招,所以入d中遊幫會玩到咁上下先。儲令牌自己開幫,打左兩三個鐘先跌,果下幾感動
你講到啲回憶返晒黎
大家都明,不過都知道而家變哂,唔再係咁玩,我自問都玩過幾十隻online game,天堂,龍族,古惑仔,巨商等等,當時玩到咁耐既就只有古龍一直玩
咁佢都有佢吸引之處既 如果唔係都唔會屹立不倒咁多年 咁過佢無啦啦開個新ser唔知想點
我想要返見哥甲
要返件*
細個要同家姐爭電腦
星期六日一早起身開電腦升lv
唔小心上左鏡添
我有 你係咪要?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞