古龍群俠轉online(2) 歡迎加入新Ser

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
快靚正 不過可能好多人爭
再唔係就擺個釣魚ac
就係多人,釣魚ac有冇話要幾多負重?
實質我都唔知喎
越多越好啦 如果唔係就要定期清野
我有時就訓教擺個主ac去釣 朝早log out返
江湖威望有咩用?
有啲地方要一定數既江威先入得
例如釣魚要500
thx 巴打
開個GLstarter 話connection timeout 可以點解決?
之前有巴打都係咁,佢解決方法係用另一部電腦開更新,然後成個filter copy過去開唔到嘅電腦到
相同方法解決左
利申 我隻狗都未掛完
Ser8 真係好多人
周圍都無位
掛狗都無位
睇佢唔順眼就去格佢有人咁做
送200m比人洗
以前SER7 有隻4轉女拳 (唔知合SER合左咩SER) 依家係咪重新升過隻快過玩舊AC? 仲有一堆3轉以上吊魚AC

上511幾耐時間?
一個人幾隻acc
新手包 上392lv 可5轉
釣魚ac好易整 唔洗做魚任

有百億就好快 不過比人買晒
等新包出,掛狗先啦
邊個ser唔係一個人幾隻acc
都係既haha
希望ser2高抬貴手,唔好再攻擊ser8
唔好再講咩一幫獨大,咩周圍格人
首先比玩家自由去簡玩咩ser,新ser有新ser好玩
舊有舊好玩,知道你地ser2 好照顧玩家,一條龍服務
對重玩係好,但都唔洗係咁話ser8
請問有邊個ser唔係一幫獨大,每個ser都圍喂餵架啦
再者 ser8亂格人係無幫派的人,而家仲有幾個幫崛起
你地無長時間玩ser8 請唔好批評

其實咁多人比你地拉返ser2玩 都係因為開左新ser同開左呢個post姐 唔係有新ser都無咁多人重玩啦

最後,兄弟登山 各自努力
不指責 不篤灰
做咩事
如果呢度開個新ser tg group相信會分散左好多人
但無咁做 玩咩ser真係由玩家決定 佢問問ser好 事實各有各好 希望可以客觀去講
估唔到有新ser. 我仲係停留緊250lv年代。好想玩返
學者學佛,醫得頭三招,第四招之後要去邊學?
我岩岩買到新手包啦終於但我唔知點解入唔到ser。佢係咁彈登入伺服器失敗。有無人知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞