警務處長盧偉聰下午 5 時見記者

1362 回覆
563 Like 9 Dislike
以前大學好難考架
係精英中既精英黎架
盧:至於點解會射中頭,我希望傷者可以盡快聯絡我地,了解下點解會打到頭
高汁
咁咪姐係叫人唔好報警
曲到圓
笑還笑
最大問題喺呢兩句

佢話自己英譯中錯
琴日講騷亂,今日話應該意思係暴亂

用得就一定啱
Updated文件已放至Happy Conner中 感謝大家
HAPPY CONNER: https://www.dropbox.com/sh/ni03bbk4925xzi8/AAAy_kF2XYV0UzDdZuf9QAIWa?dl=0

睇完萎聰局長嘅記召相信巴絲們都立即感到生命滿希望 前路由我創 香港未來在我手

各位請繼續發夢 Keep住黎唔好比佢停
全/民主撚狗 全民/主撚狗:
https://drive.google.com/open?id=1otbpV3PuMBYSSuIBUu5w3zfUYqIMlMCeq_rGi2bwqxA
唔係 出嚟啦 自由閪 咩
不如解散成個警隊啦 交通交俾咖啡仔,機場特警俾返入境處做,輯毒就海關搞,事故消防處理,其實狗有咩用?行街?
借個post黎宣傳下

近日香港警方都辛苦啦。有鑑於此,大家遊行時應該歌頌下佢地,感謝佢地’維持秩序’
如果好似法國大革命政府官員要上斷頭台,警犬都要。
佢唔講因爲傷者生得矮所以先打到頭
唔係話叫人衝果個係鬼

但係尋日發夢見到咁
如果頂曬出入口已經令到d民賤聯入唔到去開會
其實係咪都夠做

至少可以唔洗衝住先

班狗應該等大家衝好耐
咁先比到機會佢地開火

所以下次係咪應該等個機會係班狗自己忍唔住咬人大家先要制服佢地?

尋日發夢見到幾個位有好好指揮大家退同攻
重有送物資

真心覺得香港人好正

今次真係團結咗

多得柒婆 多撚謝你條臭閪
幾發橡膠
高級狗都官威大過我
我平時番工都冇遲咁多
有冇巴打幫手錄 近排想用番聆聲
連射幾多粒都未數到, 果d 軍火黎架, 你估MTR果d 螺絲咩
咁唔專業點做阿頭
一定係借d 易避開視線, 等人唔再追擊

唔做足功課就出種開會
究竟林鄭點可能忍到佢
咁樣做野, 處長喎

同呢d 人開會真係激死
叫中槍條友主動去報案先可以評論
但又定性為暴動
即係叫人自守先會幫你處理被槍射中嘅case?
曲線叫你自首再告尻你
1.04.40 contain the situation
有冇人聽到
嘩乜Liaison Officer咁垃圾架
騷亂講成暴動
係國際層面溝通出錯係可以發起戰爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞